Демократски фронт: Кривокапић нека одлучи између нас или мафије

0

Лидери Нове српске демократије (Нова) Андрија Мандић, Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић и Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић иницираће одржавање састанка предсједника свих странака потписница коалиционог споразума За будућност Црне Горе како би се, како си саопштили, одредили према, како тврде, “покушају легализовања пуча у тужилаштву и полицији”.

Они су се на то одлучили, због како су саопштили “скандалозне пресс конференције ГСТ-а Миливоја Катнића и замјеника директора полиције Зорана Лазовића на којој су саопштили да имају безрезервну подршку Дритана Абазовића да наставе са обављањем својих функција.




“ДФ као стожер коалиције За будуцност Црне Горе већ је саопштио да након избора Владе Здравка Кривокапића више неће трпјети никакве уцјене, нити ће допустити да они који су прогонили наше гласаче и нас у име Мила Ђукановића, наставе са обављањем најодговорнијих функција у тужилачком и безбједносном сектору. Једино још имамо обавезу према СПЦ и нашим гласачима да гласамо за Закон о слободи вјероисповијести, а они који безрезервно подржавају Миливоја Катнића и Зорана Лазовића, више неће имати нашу подршку. Ово ће бити наша платформа на састанку који ћемо одржати и немамо сумњу да ћемо добити већинску подршку за одбрану наших програмских и идеолошких начела око којих смо се окупили у коалицији За будуцност Црне Горе. У истој власти не могу истовремено бити ДФ и Миливоје Катнић и Зоран Лазовић. Ми нисмо исто друштво, а избор је једноставан: ДФ или мафија?!”, наводи се у заједничкој изјави Мандића, Медојевића и Кнежевића.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Влада Црне Горе објавила радну верзију Темељног уговора са СПЦ



(Вијести)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *