ПРОГОН УГЛЕДНИХ ФРАНЦУСКИХ ЛЕКАРА ЗБОГ ГОВОРЕЊА ИСТИНЕ

0

ФОТО: Професор Кристијан Перон, leparisien.fr

Будући да oвај свет „воде“ психопати , владари из сенке, који су сада бацили карте на сто – брутално, након одгледаног филма HOLD UP (https://borbazaistinu.rs/zabranjeni-video-o-korona-farsi-od-koga-se-plase-globalisti-hold-up-video/) – и охрабреношћу тиме да се људи боре (у Француској су устала велика имена из разних сфера), нажалост, сачекале су ме вести које су само удариле потврду на веома озбиљна упозорења из филма – да ово ништа није шала ни најмање и да креће трећи светски рат – рат против човечанства или рат за слободу, човекову слободу, и да ће бити врло незгодно.

Малопре у француским интернет новинама видех, тражећи неку другу информацију, и шокирах се: професор Перон, угледни француски лекар који је петнаест година био водећи саветник за јавно здравље у неколико француских влада, који у филму говори, који се у Француској бори сво ово време против суманутих глобалистичких антимедицинских и антиљудских третмана људи у борби са „вирусом“, добио је пре неки дан отказ у болници Garches у Паризу у којој је радио као шеф одсека за заразне болести! Плус, 21.12. он, Didier Rault (инфектолог чувен у свету) и још четири француска лекара добили су тужбе Француске Лекарске Коморе због наводних контроверзних препорука које су давали за Ковид 19. Људи, то су имена, велика имена француске медицине, озбиљни људи! Они се прогањају. Изјаве које даје др Перон нису шала ни најмање.



https://actu.fr/ile-de-france/garches_92033/on-veut-m-abattre-rassemblement-en-soutien-a-christian-perronne-devant-l-hopital-de-garches_38287353.html

„Nous vivons depuis dix mois un cauchemar. Nous rentrons en dictature sanitaire. L’assemblée nationale a un projet de loi pour supprimer toutes les libertés. Si vous n’êtes pas vaccinés, vous serez des citoyens de seconde zone. Il faut réagir.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Бела кућа предложила индијског предузетника за новог председника Светске банке

Christian Perronne
„Живимо већ 10 месеци један кошмар. Улазимо у здравствену диктатуру. Национална скупштина има пројекат закона за укидање свих слобода. Ако се не будете вакцинисали, бићете грађани другог реда. Треба реаговати.“

Кристијан Перон

Professeur Christian Perronne

„On veut m’abattre, c’est une décision politique, ça n’a rien de médicale“ pic.twitter.com/1o01h2jPqd

— Stalec (@Stalec_) December 22, 2020

Професор Кристијан Перон

„Желе да ме сруше, то је политичка одлука, то нема везе са медицином“. (на датој Твитер адреси можете видети његово обраћање окупљеном народу пред болницом, који је дошао у знак подршке професору)

Такође, његова изјава у тексту на крају: « On veut me tuer parce qu’à Garches et à Marseille, ce sont les deux endroits où il y a eu le moins de décès par rapport aux patients hospitalisés. Parce que j’ai soigné, parce que j’ai dit la vérité, je n’ai jamais changé de discours, on veut m’abattre. »
“ Желе да ме убију јер у Garches (болница у којој је радио) и у Марсеју (где ради Дидие Раул), то су два места где је било најмање умрлих по извештајима хоспитализованих. Зато што сам лечио, зато што сам рекао истину, зато што никада нисам мењао правац, желе да ме сруше. „



Да се потсетимо скорашњих изјава професора Перона које су пренели и наши медији:

https://youtu.be/dCMjfWYvNro

Ово је текст о дизању тужби против професора Перона, Дидие Раула и још четири лекара из Француске:

https://actu.fr/societe/coronavirus/les-pr-didier-raoult-et-christian-perronne-vises-par-une-plainte-de-l-ordre-des-medecins_38278499.html

Иначе, у филму се види да су они успешно лечили људе хидрокихлорокином и да је он одједном забрањен…да се форсирао Рендесивир који растура људима бубреге. Они су наставили да се боре, да људе успешно лече хидроксихлорокином, и, у првом тексту, професор Перон каже да су нашли третман који готово 100% функционише…и то захваљујући хидроксихлорокину. Проф. Раул је тражио јавну дебату о хидроксихлорокину. Уместо тога, добили су (што су у филму може видети) него да се лажи пишу чак и у најугледнијим француским медицинским часописима, да се њихова сазнања оспоравају и негирају, а да сада због свога рада бивају и гоњени.

Прочитајте још:  Велика Британија: Мајка на родитељском састанку сазнала да њена ћерка постаје "ОН" и да школа учествује у примени терапије!

Дакле, крећу брутални прогони. Свако ко буде говорио истину, биће гоњен. Што буде у Француској, биће свуда у свету. Човечанство мора да се пробуди.

Ивана Стојановић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *