РУСКА РАКЕТА ”ТОР” У КАРАБАХУ: Појавио се снимак (ВИДЕО)

0

Тор (Фото: РИА Новости)

Јерменска војска у Нагорно-Карабаху показала је како се користи противваздушни ракетни систем Тор. Снимак лансирања пројектила објавио је Телегранм канал „Војни информатор“.

ПВО систем “Тор” је тактички комплекс за све временске услове створен да покрива важне објекте и копнене снаге. Такође може радити у аутоматском режиму, независно контролишући наведени ваздушни простор.




Раније је бивши министар одбране Јерменије Сејран Огањан навео разлоге пораза у Нагорно-Карабаху. Према његовом мишљењу, то су биле неусклађене одлуке команде и власти земље. Према Огањану, исправна процена војно-политичке стварности могла би да спречи даљу катастрофу на фронту.

https://t.me/milinfolive/65396

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дана 9. новембра 2020. лидери Јерменије, Азербејџана и Русије потписали су заједничку изјаву о прекиду непријатељстава у Нагорно-Карабаху. Известан број територија изгубљених почетком деведесетих година дошао је под контролу Бакуа. Руски мировњаци тренутно патролирају дуж линије разграничења и коридора који повезује Јерменију и Карабах.

[table id=1 /]



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *