ОПРЕЗ: Објављена црна листа онлајн продаваца које варају купце (ФОТО ЛИСТА)

0
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Национална организација потрошача Србије (НОПС) и Удружење за заштиту потрошача Војводине објавили су списак на коме се налази 98 трговаца који продају на друштвеној мрежи Фејсбук, а за које се сумња да не послују у складу са прописима.

У највећем броју случајева реч је о продаји одеће и обуће, а саопштењу ове две организације за заштиту права потрошаца се наводи да се до листе, која није коначна, дошло на основу провере неких трговаца на фејсбуку, што је рађено у сарадњи са потрошачким организацијама чланицама НОПС.
crna lista

crna lista

crna lista
crna lista

crna lista

Провера је рађена јер је уочено да је ове године, када је порастао промет у електронској трговини, примећено да велики број трговаца не продаје у складу са законима, притом не поштују ни етичке норме а да је раст броја трговаца који послују на црно посебно изражен на друштвеним мрежама.

Ово је комплетан списак 98 трговаца који продају на друштвеној мрежи Фејсбук.

Удружење за заштиту потрошача Војводине и Национална организација потрошача Србије позивају све потрошаче да, уколико поседују сазнања о трговцима који своју услугу пружају путем друштвених мрежа, а нису регистровани за обављање делатности, о истом обавесте удружења.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!(Kурир.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.