ОПРЕЗ: Објављена црна листа онлајн продаваца које варају купце (ФОТО ЛИСТА)

0
програмери, информациони

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Национална организација потрошача Србије (НОПС) и Удружење за заштиту потрошача Војводине објавили су списак на коме се налази 98 трговаца који продају на друштвеној мрежи Фејсбук, а за које се сумња да не послују у складу са прописима.

У највећем броју случајева реч је о продаји одеће и обуће, а саопштењу ове две организације за заштиту права потрошаца се наводи да се до листе, која није коначна, дошло на основу провере неких трговаца на фејсбуку, што је рађено у сарадњи са потрошачким организацијама чланицама НОПС.




crna lista

crna lista

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

crna lista




crna lista

crna lista

Провера је рађена јер је уочено да је ове године, када је порастао промет у електронској трговини, примећено да велики број трговаца не продаје у складу са законима, притом не поштују ни етичке норме а да је раст броја трговаца који послују на црно посебно изражен на друштвеним мрежама.

Ово је комплетан списак 98 трговаца који продају на друштвеној мрежи Фејсбук.

Удружење за заштиту потрошача Војводине и Национална организација потрошача Србије позивају све потрошаче да, уколико поседују сазнања о трговцима који своју услугу пружају путем друштвених мрежа, а нису регистровани за обављање делатности, о истом обавесте удружења.

[table id=1 /]



(Kурир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *