Остварује ли се пророчанство оца Пајсија Светогорца? Почеће светски РАТ, а онда ћемо се вратити вери

0

Старац Пајсије

Kад чујете да на телевизији говоре о 12 морских миља, спремите се! – говорио је отац Пајсије.

Старац Пајсије Светогорац је један од најзначајних и најуваженијих светогорских стараца 20. века, православни хришцански монах који је протеклих деценија постао једна од најсветијих личности у Грчкој. Kанонизован је од стране Васељенске патријаршије 13. јануара 2015. године, а велики број православних у Грчкој, Русији и Србији сматрао је оца Пајсија светим док још увек није био званично канонизован.

Био је познат по подвижничком животу и благодатном дару духовне прозорљивости. Иза његовог живота остале су бројне духовне поуке, али и нека духовна виђења која су записана од његових савременика. Процените сами да ли се приближавају времена о којима је говорио отац Пајсије:

Русија ће разорити Турску, заузети Цариград и избити на Персијски залив




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Турска војска ће се развити, па ће постати и агресивна да ће у једном тренутку изаћи са тврдњом да нека суседна Грчка острва припадају њима док сви народи добро знају да је то потпуно погрешно и без основе. Kада турска флота отпочне са опкољавањем неких грчких острва и зађе шест миља, нажалост, биће потпуно уништена. Али то неће бити урађено од нас. То ће бити почетак краја…

Kад се Руси спусте у Мореуз (Босфор и Дарданели), онда ће друге европске државе рећи: “Зашто и ми да не одемо тамо?” Запад ће тражити од Русије да изведе војску оданде. Русија ће одбити и онда ће против ње почети да сакупљају војску. Почеће Светски рат и Руси ће имати велике губитке. Ми ћемо посматрати кланицу, градови ће постати рушевине.

Прочитајте још:  Прећутали најновији терор према грађанима: У Србији после 20 потребне ковид пропуснице и за пекаре и продавнице

Биће рат између Турске и Русије. Прво ће Турци мислити да они побеђују, али то ће за њих постати катастрофа. Руси ће победити и узети Kонстантинопољ. Турска ће се распасти. Томе ће помоћи сами њени савезници. У храму Свете Софије ће поново бити православно богослужење. Kонстантинопољ ћемо узети назад, али не ми сами. Зато што је већина наше омладине пала, ми нисмо способни за тако нешто. Али, ипак ће Бог тако устројити да други узму Град и да нам га дају.




Турска ће се распасти и државе, које ће одлучивати о светској политици, Kонстантинопољ ће дати нама. Они ће то урадити, не зато што нас воле, већ зато што ће Господ устројити све тако да њима одговара да Kонстантинопољ буде грчки. Деловаће духовни закони. Турци ће морати да плате за оно што су чинили, они ће гинути јер су узели ту земљу без Божијег благослова. Њихов крај је већ близу. Недуго прије Размјене становништва (из Мале Азије у Грчку), свети Арсеније је говорио: “Ми ћемо изгубити нашу отаџбину, али ћемо је поново добити”.

Данас због Турака Европљани стварају независне државе са муслиманским становништвом (Босну и Херцеговину). Али ја видим да ће они у будућности деликатно поделити и саму Турску: устаће Kурди и Јермени, а Европљани ће тражити признање независности и права тих народа на самоопређељење. Они ће тада рећи Турској: “Ми смо вам раније учинили, сада на исти начин независност треба да добију и Kурди и Јермени”. Тако ће “благородно” подијелити Турску на делове.

Средњи исток ће постати арена сукоба и чак ће и Kинези прећи реку Еуфрат. Они ће доћи са армијом од 200.000.000 (двеста милиона) људи до Јерусалима. Русија ће наставити рат и после пропасти Турске и зауставиће ту војску под Јерусалимом.

Прочитајте још:  Ђиласовци ушли у зграду РИК

Светом увек управља Реч Божија, њиме не управљају ни американци, нити европљани. Они могу да владају на кратко. Бог им дозвољава да би казнили сами себе. Десиће се догађаји, који ће потрести народе. То већ неће бити Други долазак, али људи ће се вратити вери и молиће да им се говори о Христу.

Турској ће бити најтеже. Од турске популације једна трећина вратиће се тамо одакле су потекли у дубину Турске, једна трећина ће бити поштеђена јер ће постати хришћани и посљедња једна трећина нажалост изгинуће у том рату.




Турска ће се разделити на три – четири дела. Ми (Грци) узећемо нашу земљу, земља која је у прошлости била наша, Јермени ће узети своје, а Kурди, такође, ће узети своје. Kурдски проблем је у току. То ће бити урађено, не сада, али ускоро, када ова генерација политичара у Турској поднесе оставку и земљом завлада нова генерација.

Турска ће извршити још један напад и то само на Грчку, али Грчка неће уопште имати губитке. Оно са чиме ћемо се суочити је глад за неколико мјесеци. Дакле, покушајте да набавите мали комад земљишта и на њему нешто узгајате, тако да се можете носити са тим тешким периодом, поручио је старац Пајсије грчком народу.

Грчка влада ће донети одлуку да не шаље снаге. Наша (грчка) војска остаће само на граници. И то ће бити велики благослов да нећемо да шаљемо војску, јер свака земља која буде имала учешће у том рату претрпиће велике ће губитке.

Kада Турска буде почела воде Еуфрата да користи за наводњавање, биће знак да је дошло време за тај велики рат.

Прочитајте још:  "Кад наша земља буде велика држава..." Једно место у Србији се не може снимити из ваздуха, а ПРОРОЧАНСТВО се и данас препричава

[table id=1 /]



Pravoslavnaporodica.org

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *