Етихад за 49% Ер Србије платио 40 милиона евра, па сада продао Србији 31% за 100 милиона евра

0

Ed Rieker/AP Images Air Serbia

Србија је 2013. године, компанији „Етихад“ из Уједињених Арапских Емирата продала 49% удела „Ер Србије“, за 40 милиона еура, а сада од њих откупљују 31% удела за 100 милиона еура.

Ово практично значи да је компанија „Етихад“ од Србије добила на поклон 18% удела „Ер Србије“ и сада им још поклањамо и 59 милиона еура.

Никоме није јасно какве су ово сулуде трансакције напредњака и једино што свима пада на памет, јесте оправдана сумња да се иза свих ових трансакија крије лоповлук и крађа државног новца.




Наравно председник Србије Александар Вучић је рекао да се овде не ради о никаквој превари или сумњивој трансакцији, већ да су то измислили Ђиласови плаћеници који желе зло Србији и желе да зауставе напредак Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председнику Србије је јасно да обичан народ не може да разуме како функционише сложена државна економија и зато је са својим сарадницима дао поједностављено објашњење за ову, на први поглед чудну ситуацију, погледајте видео испод овог текста и све ће вам бити јасно.

[table id=1 /]



Извор: Србновине

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *