Супруга преминулог доктора: Мој муж је био здрав и умро је од последица Фајзерове вакцине!

0

Пише Heidi Neckelmann, супруга преминулог доктора.

„Љубав мог живота, мој супруг др Gregory Michael, гинеколог, који је имао своју ординацију у Медицинском центру Mount Sinai у Miami Beachu, умро је прекјуче због снажне реакције на вакцину COVID.

Био је врло здрав 56-годишњак, кога су волели сви у колективу, породио је стотине здравих беба и неуморно је радио кроз пандемију.

Вакцинисан је вакцином Pfizer на MSMC 18. децембра, три дана касније је видео изражен сет петехија на ногама и рукама због чега је затражио преглед на хитној у MSMC. Крвна слика који је урађена по његовом доласку показала је да је број тромбоцита 0 (нормалан број тромбоцита креће се од 150 000 до 450 000 тромбоцита по микролитру крви.)Примљен је на JIL с дијагнозом акутног ИТП узрокованог реакцијом COVID вакцине. Тим стручних лекара је покушавао две седмице безуспешно повећати број тромбоцита. У тим лекара су били укључени стручњаци из целе земље. Без обзира шта би урадили, број тромбоцита није растао. Током целог процеса био је свестан и енергичан, али 2 дана пре крајњег захвата је задобио хеморагијски мождани удар узрокован недостатком тромбоцита који му је одузео живот у неколико минута.

Био је заговорник вакцина, зато се и сам вакцинисао.

Верујем да би људи требалo да буду свесни да се могу догодити нуспојаве, да то није добро за све, а у овом случају је вакцина уништила леп живот, савршену породицу и утицала на толико људи у заједници.

Не допустите да његова смрт буде узалудна, спасите још живота објављујући ове информације.“

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Дејли мејл

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.