Супруга преминулог доктора: Мој муж је био здрав и умро је од последица Фајзерове вакцине!

0

Пише Heidi Neckelmann, супруга преминулог доктора.

“Љубав мог живота, мој супруг др Gregory Michael, гинеколог, који је имао своју ординацију у Медицинском центру Mount Sinai у Miami Beachu, умро је прекјуче због снажне реакције на вакцину COVID.

Био је врло здрав 56-годишњак, кога су волели сви у колективу, породио је стотине здравих беба и неуморно је радио кроз пандемију.

Вакцинисан је вакцином Pfizer на MSMC 18. децембра, три дана касније је видео изражен сет петехија на ногама и рукама због чега је затражио преглед на хитној у MSMC. Крвна слика који је урађена по његовом доласку показала је да је број тромбоцита 0 (нормалан број тромбоцита креће се од 150 000 до 450 000 тромбоцита по микролитру крви.)



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Примљен је на JIL с дијагнозом акутног ИТП узрокованог реакцијом COVID вакцине. Тим стручних лекара је покушавао две седмице безуспешно повећати број тромбоцита. У тим лекара су били укључени стручњаци из целе земље. Без обзира шта би урадили, број тромбоцита није растао. Током целог процеса био је свестан и енергичан, али 2 дана пре крајњег захвата је задобио хеморагијски мождани удар узрокован недостатком тромбоцита који му је одузео живот у неколико минута.

Био је заговорник вакцина, зато се и сам вакцинисао.

Верујем да би људи требалo да буду свесни да се могу догодити нуспојаве, да то није добро за све, а у овом случају је вакцина уништила леп живот, савршену породицу и утицала на толико људи у заједници.

Не допустите да његова смрт буде узалудна, спасите још живота објављујући ове информације.”

Прочитајте још:  Трагедија у Грчкој

[table id=1 /]



Дејли мејл

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *