Демонстрант који је хапшен због упада у Конгрес нађен мртав

0

Нереди у Америци. (Фото: Јутјуб)

Кристофер Стантон Џорџија, демонстрант који је хапшен због упада у Конгрес током протеста присталица Доналда Трампа у Вашингтону, нађен је мртав у својој кући.

Против Стантона је покренут кривични поступак због упада у Конгрес и кршења полицијског часа током демонстрација у Вашингтону.

Три дана после хапшења, његово тело је нађено са ранама из ватреног оружја у његовој кући у граду Алфарета у држави Џорџији.




Како је утврдио мртвозорник, он је починио самоубиство пуцајући себи у груди, а из куће су однете две пушке, пренели су амерички медији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Кристофер Стантон Џорџија један је од четворо Трампових присталица из државе Џорџије који су хапшени због упада у Конгрес. Претила му је казна од 1.000 долара или шест месеци затвора.

Полиција није саопштила могуће мотиве због којих је он себи одузео живот.

Он је шеста особа чија се смрт доводи у везу са протестом у Вашингтону. Током самог протеста, живот је изгубило четворо демонстраната и један полицајац. За једну жену је познато да је убијена хицима из ватреног оружја током упада у Конгрес, док околности смрти троје демонстраната и једног полицајца и даље нису познате.

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *