Америка је пред грађанским ратом, Тексас се одваја?! (ВИДЕО)

0

Можда дође до тога што демократе не очекују, да се Доналд Трамп лажно помири са чињеницом да демократе треба да уђу у Белу кућу и са војском прекине целу ту церемонију, изјавио је Дејан Вуксановић, потпредседник Српске народне одбране из Чикага, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

– То све може да буде замка за ту лажну Бајденову побдеу и целу његову администрацију. И то може да се деси за време церемоније, док је Трамп на позорници – наводи Вуксановић.

На питање да у случају да Бајден ипак преузме дужност, да ли се може десити инцидент попут оног у Сарајеву када је убијен стари сват на српској свадби, што је довело до експлодирања бурета барута, рекао је да је то једна од могућности.

– Мислим да ће огроман број америчког народа реаговати и да ће то бити огромни протести. Могуће и да ће држава Тексас покушати да се одвоји, која одавно има такве тенденције, што може ескалирати и може доћи до оружаног сукоба и грађанског рата – напомиње Вуксановић.

Он је казао да су демократе почели да праве злу крв између црне и беле расе што може изазвати расне сукобе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Вуксановић открива да је Буш јуниор дао реч делегацијама Срба који су подржали његову кампању да неће дозволити отимачину Косова и Метохије, али да је то обећање изневерио на крају његовог другог мандата.

Он је говорио и да се налазио у делегацији Срба, састављеној од три српске организације у Америци, међу којима и СНО, састајао у ранијем периоду и са Бајденом.

Прочитајте још:  Преминуо митрополит Иларион

– Он нам је у лице говорио да смо народ који треба да се обузда, да смо агресивни, да не желимо добро другим народима у окружењу – пренео је Вуксановић. Он је изнео и друге детаље тог састанка, како је реаговао на аргументе српске делегације и шта је Бајден стално понављао Србима.

Према речима Вуксановића „Косово је велики трн у оку Дубокој држави“, што је образложио у емисији. Он је изнео своје ставове и о Александру Вучићу, Европској унији, владици Григорију и „његовом шуровању са католичким клером“, као и о другим темама.

[table id=1 /]



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *