Одрон на тек изграђеном аутопуту, плаћеном десетинама милиона евра

0

Аутопут који спаја Kрагујевац са аутопутем Београд-Ниш, рађен је у етапама и свака је свечано отварана по два и више пута. Те радови званично почињу, те радови су званично завршени и тако на сваких 5-6 километара било пресецање врпце, неки министар и говоранција, сликање за ТВ и остале медије.

Пут Баточина – Kрагујевац почео је да се гради у јесен 2004. године. Иако није у питању комплетан ауто-пут већ само његово проширење, 15 година није било довољно да он буде завршен, објавио је ових дана крагујевачки портал Пресек, који од почетка извештава о извођењу радова на овој саобраћајници.
Једног дана, а било је то у октобру прошле године, цела деоница у дужини од 25 километара била је завршена. Након 16 година. По квалитету изведених радова могли би помислити да је урађена за 16 месеци или чак за 16 дана.


Пре месец дана појавили су се први знаци оштећења на од прилике 14-том километру у правцу Kрагујевац-Баточина, а онда је пре пар дана настао масивни одрон у ширини целе једне коловозне траке.

Председника БУНТ – Праве Србије и одборник у Скупштини града Јагодине, Душан Марковић, тим поводом је одлучио да директно са терена, а везано за тренутну ситуацију одрона дела аутопута на деоници Баточина – Kрагујевац, у јавност изађе са видео обраћањем и изјавом да Права Србија поставља питање ко је одговоран за ову ситуацију?

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Извор: Озонпресс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.