Драгомир Антонић: Уништи Православље и истреби Србе

0

Православна литија

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

ИЗАСЛАНИЦИ

Намножило се превараната. Страних и домаћих. Више је страних, јер смо малобројни у односу на евроунијатске и светске хохштаплере који нас посећују скривени иза институција звучних имена. Од ММФ-а преко Атлантског савеза до сенатора и специјалних повереника. Не секирајте се. Одувек је тога било. Воли белосветска багра, а посебно римокатолички јеретици, да ровари по земљи Србији.

Римски папа је 1354/6862. године послао двојицу легата (изасланика) у Србију. Папини легати су били Француз Петар Тома, епископ у Пати, и трогирски епископ Вартоломеј. Припремајући их за пут у Србију, папа легатима даје писмена упутства у којима поред осталог пише да је Србија пуна шизматика и да је њихов задатак да изведу из заблуда тај народ, поправе погрешке и оно што је изопачено. Да заблуделе врате правом јединству католичке цркве. Легати су са собом носили и папина писма за цара Душана, царицу Јелену, младог краља Уроша, патријарха Јоаникија, српске епископе, севастрокатора Дејана, деспота Оливера, великог логотета Гојка, ћесара Прељуба, команданта саксонских најамника Палмана и друге српске великаше.

Дуго путовање. У то доба се дуго путовало, те легати који су кретали преко територије данашње Италије и пловили морима појавише се на српском двору тек у мају 1355/6863. године. На двору не наиђоше на пријем какав су замишљали. Папско посланство дочекано је с веома мало обзира и предусретљивости (Миодраг Ал. Пурковић, Из српске средњовековне историје, Радио-телевизија Србије, Београд, 2016, стр. 73–74).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Како је изгледала српска варош у самом центру Будимпеште и зашто је нестала

Данас је једина разлика што долете авионима. Дођу прво код власти, затим покупе представнике „опозиције“ и на крају, или можда на почетку, састану се са својим плаћеним стипендистима из НВО сектора и одабраним члановима (з)верских секти. Измењена је само технологија (твитер уместо писма), а циљ остаје исти: Уништи православље и истреби Србе! Можда нам ово звучи грубо? У том случају погледајмо уназад и осврнимо се око себе.

НЕМА ПРЕДАЈЕ

Колико је православних Срба истребљено у последњих 100-150 година на подручју Аустроугарске монархије? Колико је побијено, заклано и у јаме бачено православних Срба у време НДХ? (Шиме Бален, Павелић, Загреб, 1952; Правни поредак НДХ, уредници Борис Беговић, Зоран С. Мирковић, Београд, 2017). Колико је Срба побијено и протерано под Фрањом Туђманом? Како живе преостали Срби у данашњој НДХ којом председава НАТО официр Колинда? Где нестадоше Срби из Старе Србије, данашње Северне Македоније, после 1945. године? Или како прођоше Срби у Румунији? Шта се данас дешава са Србима у Црној Гори? Могу дуго набрајати, наводити пописе, документа, књиге цитирати. Да нема Републике Српске, данас би Србе у БиХ на прсте бројали! Зато не будимо глуви и слепи.

Шта нам је чинити? Себи истину признати. Не лажимо сами себе. Они који су нас бомбардовали, НАТО злочинци, неће нам помоћи. Њихова наклапања о томе како ће нам цветати руже кад се с њима ујединимо обична су лаж. Данашње римске папе (двоглава јерес траје већ пет година, а учени теолози се праве да светогрђе не виде) нису одустале од захтева које према православљу и Србима намећу већ скоро хиљаду година.

Прочитајте још:  О чудима у православном свету

Кад ово признамо себи, онда ће нам бити лако да се одупремо и кажемо. Можемо разговарати, али предаје нема. Нема предаје Косова и Метохије. Оно је наше. Косово и Метохија смо ми. Отели сте нам и уверили се да је отето и проклето.

Тражите од нас да вас проклетства ослободимо!? Не, ми то не можемо, нити смемо да урадимо. Ви сте због похлепе државу Србију напали, Косово и Метохију отели. Све што сте радили вама се о главу обија. Прошло је више од двадесет година како сте злочин над Србима учинили. Шта сте добили? Челници НАТО удружења, призовите се памети. Док не буде касно. Држава Србија и њени грађани предати се неће. Утувите ово НАТО планери у ваше тинтаре. Заувек.

Молимо се за све српске хероје заточене у евроунијатским казаматима по налогу хашких корумпираних злочинаца. Молимо се за здравље Џулијана Асанжа. Будимо на страни Арно Гујона који помаже нашој браћи и сестрама на Косову и Метохији. Помогнимо и ми његову фондацију. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

[table id=1 /]



Извор: “Печат”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *