ОВО ЈЕ НАЈСТРАШНИЈИ СПИСАК У СРБИЈИ! За ових 10 младића нико ништа не зна, сумња се да сурово убијени! Већина нема 23 године

0

Хапшење Веље Невоље (Фото: Јутјуб)

Начелник Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Богдан Пушић потврдио је да у снимку разговора, који је вечерас објављен на ТВ Пинк, један од припадника криминалне групе, Марко Андрић Кузман, чита поруке Веље Невоље са скремблованог телефона.

Пушић је потврдио да је, осим људи за које је извесно да су убијени, на списку још најмање девет мушкараца, у просеку старих 23 године. Уз несталог навијача Звезде Здравка Радојевића, Милана Лепоје и Горана Величковића Гоксија, начелник Пушић је прочитао још 10 имена.

Нестали су: Страхиња Марковић (22), Јово Кецман (51), Лазар Вукићевић, (31), Вукашин Кошовић (21), Филип Марјановић (23), Лазар Илић (25), Љубомир Лаиновић (25), Дарио Ђорђевић (23) и Алекандар Григоријевић (42) и Горан МИхајловић (23), саопштио је начелник УКП. Сумња се да нико од поменутих 10 мушкараца није жив, мада засад нема доказа о томе.




Телевизија Пинк синоћ је емитовала пресретнуте разговоре чланова екипе Вељка Беливука. Пушић је прецизирао да Андрић на првом снимку упућује упозорење жртви Милану Љепоји, а у другом његовој екипи да више нису мете и да неће више да се бакћу са њима након обављеног посла .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У питању је наводни план за ликвидацију Љепоје, некадашњег припадника банде “Пинк пантери”. Андрић иначе још није ухапшен, али се против њега води истрага за припадништво Беливуковој групи, тешко убиство и препродају дроге.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *