МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОД ИСТРАГОМ: Од 18 пријава против председника 12 је одбачено али остале могу скупо да га коштају?

0
Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Од 18 пријава поднетих против председника Црне Горе Мила Ђукановића и чланова његове породице 12 је одбачено, у четири предмета истражитељи из Специјалног полицијског ођељења (СПО) још поступају, а два су уступљена другим тужилаштвима, изјавио је шеф СПО Драган Радоњић.

У интервјуу подгоричким „Вијестима“, он је навео да су две пријаве поднете 2017. године, две наредне године, осам 2019, а шест 2020. године.

„Сваки од тих предмета је јаван, не носимо их са собом и коме год суд одобри може у њих да изврши увид“, истакао је Радоњић.Према његовим речима, у тим предметима нема никакве селективности. „У сваком предмету постоје подаци када су пријаве поднете, када су отворени извиђаји. Један из 2018. године је у извиђају – формиран по пријави коју је поднео професор Бранко Радуловић“, додао је Радоњић.

У извиђају је и један предмет из 2017. године, али за сваку пријаву појединачно постоје разлози зашто је нешто још у извиђају.

„У 12 слуцајева одбацена је пријава против Ђукановића и његове породице, четири предмета су у току, а по једна је уступљена Вишем и Основном државном тужилаштву“, истакао је он.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Танјуг

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.