ВЕСНА ПЕШИЋ: Све је фалсификат, они не желе да Срби сазнају ово! (ВИДЕО)

0

Весна Пешић

Весна Пешић, директор издавачке куће “Пешић и синови”, гостујући у емисији “Кота 17” на Хелм Касту рекла је да је пандемија Ковид – 19 лажна и да је реч о унапред припремљеној намештаљки у којој учестзвује и Светска здравствена организација.

Oна је рекла да се људи лажу и о најновијим дешавањима а да је историја потпуни фалсификат. Пешић је се осврнула на ситуацију у нашем образовном систему при чему је закључила да нашу децу уче фабрикованој српској историји која врви од нетачних података и измишљених чињеница и да је то катастрофа чије ћемо последице тек касније схватити.




Осврнула се и на њен лични бескомпромисни рад и труд у оквиру издаваштва, који је до дана данашњег девалвиран и ниподаштаван из крајње субјективних и унапред планинарих разлога. На крају је јасно и недвосмислено потврфила тезу да српски језик јесте други најстарији језик на свету и да самим тим Срби спадају међу најдревније народе у историји.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Извор: Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *