Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас “посејете” промениће вам живот!

0
ниша

Фото: Пиксабеј

Вечерас је Млад Месец, а у Водолији се налази шест планете. Биће “вруће”.

Вечерас (11. фебруар) је млад Месец на 23.17 Водолије. Он је изузетно снажан и има велики значај, јер се тада покреће енергија која ће дуго трајати и та тачка ће се више пута активирати у наредне две године.

Обратите пажњу на овај степен, у којој кући вашег хороскопа се налази, и то нарочито ако вам је на том месту нека од планета, асцендент (оса прве куће) или зенит (оса десете куће). На пример, рођени око 11. фебруара имају Сунце на овом месту.




То је нови почетак, прва станица нашег путовања, са које крећемо у остварење сна. Ту сејемо семе које ће почети да се развија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тренутно је много енергије акумулирано у Водолији, знаку који представља дугорочне планове и циљеве. Ту се сада налази чак шест планета (Сунце, Месец, Меркур, Венера, Јупитер, Сатурн). Много нових информација и детаља стиже, повезујемо их и тестирамо како функционишу заједно, у ком правцу наш живот треба да иде, на шта треба да се фокусирамо, која је наша визија, шта је то што вуче наш живот напред.




Ударне квадратуре на линији Бик – Водолија су прошле, иако се последице и даље осећају, а Марс је наставио свој пут и заузео “згодно” место тако да за време младог Месеца формира квадрат (90 степени) ширег орбиса са Сунцем, Месецом, Венером, Јупитером и Меркуром (егзактно 10. фебруара). Када се то догоди треба бити опрезан у комуникацији, јер може доћи до неспоразума, свађа и фрустрација. Овај вишеструки квадрат доноси судар менталне и физичке енергије, много кретања, узбуђења, љутње, нестрпљења, жеље да се ствари одвијају брже.

Прочитајте још:  Звечан: Дечак војницима КФОР-а поклањао венчиће поводом Свете Тројице

Снажан је утицај колективне енергије…
Много тога се тренутно дешава у Водолији. Снажан је утицај колективне енергије, долазе нам нове идеје и визије, нервни систем је изузетно активан, тешко је остати присебан и смирен. Осећамо тензију, јер Марс све то треба практично да реализује, уземљи. Њега занима оно што је практично, опипљиво, стварни свет.

После само неколико дана, 17. фебруара имамо још један важан утицај, први егзактни квадрат Урана и Сатурна, који је “маскота” ове године и често ћемо га помињати. Он представља класичан сукоб старог и новог, контроле и ослобађања, и извршиће огроман утицај на нас као појединце, али ће се још јаче осетити на глобалном плану.

[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *