Шта Срби морају да ураде да би опстали! Седми део: Осам година: Еликсир за смрт свих политичких странака

0

Шта Срби морају да ураде да би опстали

Осам година може да буде решење српског ребуса, мада може и да се смањи на 6 година или повећа на 10. Рецимо да би 8 година било довољно да се проветре сва министарства у Србији, сва јавна предузећа и да се отвори могућност за економски препород. Успут, ових 8 година значи да би политичке странке какве имамо данас, доживеле крах у року од неколико дана.




Политичке странке су интересне групе са “већем стараца” при врху и вођом култа на врху пирамиде. Тај вођа култа на врху политичке странке је господар живота и смрти, господар запослења, господар отпуштања, господар просперитета и господар пропасти. Ако вођа култа одлучи да од некога направи звезду или господара у свом граду, он то врло лако може да уради. Вођа култа има политички монопол и он је тај који, када преузме власт, маси неспособних може да обезбеди утицај и проценат од туђег рада, а самим тим и релативно добар и лагодан живот. Многи верују да се за то вреди борити, па се зато и учлањују у ове интересне групе.Наставак и комплетну аудио књигу можете да послушате на следећој вези:

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *