УЕФА ПОKРЕНУЛА ПОСТУПАK ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели на тапету због Ибрахимовића!?

0

Златан Ибрахимовић (Фото: Foto: Starsport©)

ФK Црвена звезда налази се пред казном због увреда упућених Златану Ибрахимовићу од стране појединца из ложе стадиона “Рајко Митић” за време прошлонедељне утакмице црвено-белих и “росонера”.

На свом сајту УЕФА је објавила саопштење како је покренута дисциплинска истрага, али није поменуто због чега.

“Према Члану 31 УЕФА Дисциплинског правилника, данас је етички и дисциплински инспектор добио задатак да истражи инциденте који су се десили током утакмице шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана, одигране 18. фебруара 2021. године у Србији. Више информација о овом предмету биц́е правовремено доступно”, наводи се у саопштењу.

Подсетимо, Црвена звезда је ремизирала против Милана (2:2), након тог меча на друштвеним мрежама појавио се снимак у коме се чује лице које вређа Златана Ибрахимовића.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То је наишло на осуду јавности, а убрзо се огласила и Црвена звезда. Из клуба су навели да ц́е уз помоћ надлежних органа урадити све што је у њиховој моћи како би се одговорни кривац за вређање Ибрахимовића пронашао.



[table id=1 /]

Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *