На службеном возилу министра Дмитровића одврнути шрафови на точковима

0

Ратко Дмитровић

На службеном возилу “шкода суперб” министра за бригу о породици и демографију Ратка Дмитровића, током службене посете Нишу у понедељак, на предњем левом точку одврнути су сви шрафови, а на десном предњем точку шрафови су били олабављени, саопштило је Министарство.

Како се наводи у саопштењу, у понедељак је министар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић боравио у службеној посети Нишу, а након разговора са тамошњим градским руководством и обиласка Сигурне куће, министар Дмитровић је кренуo пут Београда, службеним возилом “шкода суперб” за чијим управљачем је седео возач Владе.




“На излазу из Ниша, а пре укључења на ауто-пут за Београд, возач и министар осетили су чудан звук који је долазио с предње стране возила. Зауставили су кола и установили да су на предњем левом точку одврнути сви шрафови, од којих су три пала на земљу при самом додиру. На десном предњем точку шрафови су били олабављени”, истиче се у саопштењу Министарства.

“По елементарној техничкој процени, овако нешто не може да се догоди само од себе, односно могуће је једино деловањем људског фактора. Срећом, министар Дмитровић је на време прекинуо вожњу која је могла да се оконча трагично”, додаје се у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Министарство унутрашњих послова, како се наводи, интензивно ради на овом случају.

[table id=1 /]



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *