„Једно ћу да причам народу, а друго ћу да радим у реалности“

0
додик, уранијум

Милорад Додик (Фото: Председништво БиХ)

Члан Предсједништва СДС казао је да је јуче српски народ поново преварен по познатој Додиковој матрици „једно ћу да причам народу, а друго ћу да радим у реалности“.

-Послије јучерашење сједнице Савјета министара БиХ нема ништа непознато по питању интеграције Босне и Херцеговине у НАТО алијансу. Јуче је Савјет министара донио двије веома важне одлуке. Једна је о формирању комисије која трееба да прави сарадњу са НАТО алијансом у процесу придруживања и друга је да Програм реформи који је имао своје задатке за 2020. годину је прихваћен од стране Савјета министара – исатакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС реагујући на јучерашње одлуке Савјета министара БиХ.




„Доста ће ствари бити јасније кад се одлука објави. Сигуран сам да ће Додик да је крије као што је крио и Програм реформи. Бојим се да ће НАТО у једном моменту казати да су се стекли услови да се БиХ придружи алијанси а то ће, по Додиковом налогу, бити одмах иза општих избора 2022. године“, појаснио је Говедарица.

Члан Предсједништва СДС казао је да је јуче српски народ поново преварен по познатој Додиковој матрици „једно ћу да причам народу, а друго ћу да радим у реалности“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




„Додик се понашао као необуздани свештеник који је у вријеме часног поста јео месо и пио ракију а када га је народ ухватио да то ради, он им је рекао „немојте да гледате шта ја радим, него слушајте искључиво шта вам говорим“. Додик се понаша на такав начин“. објаснио је Говедарица.

Прочитајте још:  Песков потврдио припрему контаката Путина и српског члана Председништва БиХ

Он је рекао да је политичка идеја у Српској да БиХ буде чланица НАТО савеза потекла из времена стварања политичке организације Милорада Додика од стране политичког Запада, са намјером да добију структуре које ће адекватно проводити њихову политику у том погледу.

„Да је то тако показују многобројни документи СНСД-а из времена кад је Додик представљан као „свјеж дашак вјетра на Балкану“, закључио је Говедарица.

[table id=1 /]



РТВБН

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *