Председник лазаревачке општине угасио грејање радницима комуналног, свети им се због захтева за исплату плата и доприноса!?

0

фото: Sindikat Sloga Jpkp Lazarevac

У јеку пандемије корона вируса радницима ЈПКП Лазревац искључено је грејање! Радници комуналног се данас буквално греју тако што су поред зграде комуналног наложили ватру како би се згрејали. Не само да лазаревачка општина која је иначе оснивач ЈПКП Лазаревац већ више од 10 година радницима комуналног не исплаћује порезе и доприносе него их сада за одмазду терорише гашењем грејања како би се се сви поразбољевали?!




Ова одмазда лазаревачке владајуће врхушке над радницима комуналног почела је због сасвим оправданог захтева радника да им се исплате сви заостали доприноси и порези како би остварили најосновнија права која су им законом и колективним уговором гарантована. Тако је данас лазаревачка напредњачка врхушка уместо исплате заосталих доприноса и пореза радницима за одмазду угасила грејање.

Добродошли у Србију данас!

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Илија Перуновић, Србијаданас.нет

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *