Сале Коларевић : ПСЕУДО-МЕДИЦИНСКИ ТОТАЛИТАРИЗАМ – КОРОНОМ СУ СЕ САМИ РАЗОТКРИЛИ — ТРЕЋИ ДЕО

0
елите

Foto: Profimedia

Немачки биолог и вирусолог, др Штефан Ланке, износи тврдњу да нема ни једног јединог доказа да су вируси изазивачи било које инфективне болести. Нити да је икакав вирус икада изолован. Др Штефан Ланке је дисидент у својој лекарској бранши који се никад није помирио са псеудомедицинском преваром. У сарадњи са још три вирусолога из Немачке, током 1990-тих је успео пронаћи и доказати постојање вируса у морским алгама. Показало се самим тим и да је морска вода пуна вируса, а вируси су пореклом из морске флоре, највише их има из алги. Ово откриће није баш узбуркало светску научну јавност. И зашто би, о вирусима се ионако „све зна”, модерна псеудомедицина готово свакодневно конструише нове и нове типове спасоносних вакцина против ових опаких “узрочника заразних болести”. Сем тога, боље да за ово научно откриће не сасна тзв. Кризни штаб, иначе би нас терали да се у мору купамо са скафандерима. На све су спремни агенти утицаја фармако-медицинског картела.

Поред поменутог немачког вирусолога ииа и много других лекара који нису хтели да прихвате лаж, њихов број је велик и многи су своју истинољубивост платили својом лекарском лиценцом. Одузимање дозволе за рад није једина санкција, неки лекари су сведочење истине морали платити и сопственим здрављем, а неки чак и сопственим животом. Данашњу тзв. „струку” не воде лекари, него је води медицинска инквизиција која своје инсталиране агенте утицаја има посвуд у несувереним земљама света. Они представљају тзв. кризне штабове, недодирљиви су и господаре нашим животима. А ради се заправо о мање-више истим ликовима који се клањају богу новцу и присутни су у сваком „жаришту” епидемије. Такви се крију иза свог звања “др” а заправо су у стању и да се купају у мору људске крви, ако су за то плаћени. Медицинско знање им је, у принципу, оскудно а додатно су с тим атрофирали у силној непрестаној похлепи за гомилањем крваво стеченог новца. Када би се телевизијом хипнотисани народ ослободио наметнутих му окова лажи, панике и страха, мислим да би са вилама јурнуо на њих док их не сустигне и не наплати им за сва злодела према њему.



Зашто се већ деценијама у псеудомедицини наркомани третирају нехумано и неетички тиме што се „скидањем” са једне дроге (хероин, најчешће) „навлаче” на другу дрогу (Метадон) а не ради им се комплетна денаркотизације и детоксикација, рецимо, курама натријум-аскорбата с високим садржајем активног витамина Ц ? Зашто се у корпоративној медицини користи респиратор а не убризгани натријум-аскорбат (витамин Ц) у циљу извлачења пацијената из стања коме? Убијање људи респиратом и осталим неисправним методама “лечења” није почело од пре годину дана. Овом пЛандемијом само је то постало познато као појава, али конвенционалним методама “лечења” се људи масовно убијају или сакате годинама и деценијама пре ове пЛандемије.

Прочитајте још:  Породице због пандемије штеделе на храни, деци лошије ментално здравље

ДОГМАТ О ПАТОГЕНИМ ВИРУСИМА – ЗГОДНА ПОДЛОГА ЗА ОСТВАРЕЊЕ ДЕПОПУЛАЦИОНЕ АГЕНДЕ ОБАВЕЗНОМ ВАКЦИНАЦИЈОМ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Концепт масовне вакцинације становништва усваја се убрзо по усвајању теорије еволуције. И једно и друго потом поприма размере идеологија. Вакцинална идеологија се ослања на еволуционистичку идеологију. Јер, по еволуционизму човек је настао од животиње. Ако је човеков предак животиња онда, по тој основи, и животињске (заразне) болести могу прелазити на људе. Прва вакцина је направљена од лимфе оболелих крава и почела је да се убризгава људима оболелим од великих богиња. Изумитељ је енглески надри лекар Едвард Џенер, на самом почетку деветнаестог века. Првобитан пелцер за људе је тако назван VARIOLA VACCINE, што у преводу значи кравље богиње. Видите, реч VACCINE значи крава! Тај Џенер је био близак са једним тајним друштвом из Лондона и своју лекарску диплому је купио за тадашњих 15 Фунти. Ето, и у то време се могла купити лекарска диплома, ако имаш довољно новца.

Зачетником масовне вакцинације људи свакако се сматра француски хемичар Луј Пастер, пре неких век и по. Његова недоказива теорија о клицоносним болестима усвојена је за догмат и после је послужила за спровођење масовне вакцинације у свету, односно успостављена је вакцинална идеологија. Пастер је био близак са познатим тадашњим тајним друштвом из Париза.



Видимо да се вакцинална идеологија темељи на плагијат-учењима једног хемичара и једног надри-лекара. Присутна је и веза са тајним масонским организацијама, без чијег новца и лобирања, предпостављамо, епохално преварни пројекти не би имали никакву успешност.

Да видимо како је истинољубива истражитељка у области забрањене медицине, Ивона Живковић, још пре 12 година јасно предвидела све ово кроз шта пролазимо у последњих годину дана :

<< Једно од најпогрешнијих учења у савременој медицини, које се базира на теорији патогених микроба Луја Пастера, свакако је учење о вирусима као изазивачима инфективних болести. Ова лаж упакована у научну догму добила је, не случајно, у другој половини 20. века изузетан третман. Иза ње данас стоји светска научна елита (или псеудонаучна) и сви водећи здравствени ауторитети. Није ни чудо јер се управо ова догма показала као одлично средство, не само за профитабилан бизнис са продајом вакцина, већ и ефикасан начин да се људи држе у страху и да им се, по потреби, одузму елементарна људска права наметањем закона о обавезној вакцинацији или стављањем у карантин (затвор).

Прочитајте још:  Ивковић В. - Милинчић М. о садашњим догађањима
Убацивањем отрова у крв преко вакцина , милиони људи широм света (ко преживи) постају профитабилан дугорочно затрован пацијент. Поред људи, овај уносан бизнис са вакцинама обухвата и све домаће животиње. Истовремено, захваљујући "смртоносним вирусима" модерна псеудомедицина може вешто да маскира чињеницу да, не само да нити једну хроничну болест данас не лечи, већ и да не зна њихов стварни узрок.>>

ТАЈНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ ЗА ПРАВЉЕЊЕ ВИРУСА?

„Када кажу да је опасан вирус произашао из неке тајне лабораторије, они то кажу да би ми веровали како они могу направити ‘смртоносан вирус’ у лабораторији.” – др Нада Јуринчић, педијатар из Сплита



Да би лаж била убедљивија а код скептика прихватљивија, није довољно само лаж понављати на сваких пола сата у званичним медијима. Потребно је унети причу о некаквим тајним лабораторијама широм света у којима постоји могућност за справљање биолошког оружја. Најчешће су то разни вируси који по потреби могу да се пусте или чак да сами напусте лабораторију и рашире се по целом свету. Овакве тезе доприносе сејању страха и панике.

Да ли уопште постоје такве тајне лабораторије? Да ли би ишта било могуће тако нешто да постоји а да за то они не знају? Чему уопште потреба за постојањем тзв. тајних лабораторија када су ионако све лабораторије такве врсте под њиховим мониторингом? И шта уопште значи „Secret Lab” када за њих и њихове тајне службе ништа није сакривено (сем онога што сами Бог сакрије) ? Нису ли, заправо, све такве лабораторије увелико већ тајне, из простог разлога што је рад у њима под тоталном контролом њихових тајних служби, ако их нису и основале њихове тајне службе?

Овакви наративи такође спадају у домен масовног застрашивања. Конструктори термина „теорија завере” сами дискретно производе теорије завере тог типа. У циљу и застрашивања и заглупљивања становништва.



Последњих година прошлог века направљена је канадска ТВ серија „La Femme Nikita”; сценарио и режија од, по мени најбољег западног режисера – Француз Лук Бесон. У преводу „Жена Никита”. Осим прве сезоне серије, осталих четири сезоне изузетно благотворно делују на креативност људског ума, наравно ако се серија не гледа само у алфа можданом стању. Неколико година након ове, Американци праве њихову ТВ серију „Никита” са потпуно другим редитељем и глумачком екипом, а тема серије је суштински иста са истим именима јунака. Убрзо, на и-нету више не може скоро никако да се дође до Бесонове „Никите” (глуми је аустралска плавокоса глумица Пета Вилсон), једино је могуће путем неких пиратских програма, уз сав ризик од софтверских вируса. Док, ова каснија, америчка „Никита” доступна је свих година на и-нету, па је тако, временом, сурогат „Никита” из САД по популарности незаслужено заузела место изворне Бесонове Никите. Плава Никита од Лука Бесона је убрзо скрајнута јер ни приватне ТВ куће немају интерес да је репризирају. Репризира се само сурогат Никита америчке продукције. Дакле, у оригинал Никити Лука Бесона (изузев прве сезоне серије) канадске продукције можемо се упознати с начином функционисања глобалних тајних служби. Том серијом дато нам је на увид, између осталог, како нема ничег тајно што глобална тајна служба није направила да буде јавно или тајно. И ако би, рецимо, постојала некаква тајна лабораторија или слично, за час би била откривена. И, док је Бесонова серија Никита направљена за оне са мало већим умним количником, америчка Никита је по принципу холивудске кинематогрфије прилагодљива и за оне са мање памети. Познати француски редитељ, својим сценаријским ТВ остварењем, иде неких пет до десет година испред свога времена.

Прочитајте још:  Кривокапићева власт: Причешћивање, али под једним условом

Тврдим, када би данас јавни медијски сервиси емитовали ТВ серију Лука Бесона „Никита”, уз сва медијска застрашивања мислим да би се известан део становништва покренуо на размишљање у нешто конструктивнијем правцу. Наравно, мислим на оне који су уопште вољни да мало разгибају своје вијуге. За оне који то не желе нема спаса, такве сатано-глобалисти користе за загорчавање живота онима који не наседају на сатанистичке преваре и лажи. По старом опробаном концепту – завади па владај .

Све у свему, трилогију о пЛандемији гледано кроз објектив демонтаже лажи, завршићемо речима младе србске аутохтоне уметнице Л. А. :

<< Добра ствар овог злог доба је што се Зло указало у пуној појавности свога обличја и што непријатељ више није у шуми, него је избауљао из тмине на јасновидну месечину. Невидљиви непријатељ је постао врло видљив, наше је да деламо и доведемо га „к познанију права". Свака неутралност у овом епском боју сила Светла и сила Таме уздржане сврстава у табор Тамних. Светлоносци, спремајте се за одсудну битку! Победа мора бити наша ! >>

К Р А Ј

Аутор : Сале Коларевић / Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *