Решите се МИТИСЕРА уз смесу за БЕЛИМ ЛУКОМ: Једноставно је

0

(фото: PIXABAY)

У кухињи је готово незамисливо готово свакодневно коришћење белог лука.

Има јак мирис, али храни додаје предиван укус и већина рецепата је непотпуна без неколико чена белог лука.

Широм света постоји преко 450 сорти белог лука, а историја каже да је први откривен у Индији одакле се проширио у друге земље.

Поред коришћења у исхрани бел лук има моћно дејство и на кожу. Осим додавања укуса храни, да ли сте знали да бели лук има много користи за кожу, косу и здравље? Данас објашвамо како бели лук можете користити као решење за досадне митисере.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Митесери су резултат прекомерног уља помешаног са прљавштином која се таложи у порама коже. Коришц́ењем састојака који регулишу производњу уља можете да решите овај проблем.

Једна од многих предности белог лука је што садржи полифеноле који помажу у контроли лучења уља на кожи, смањујући тако појаву митесера.

Поступак

Овај рецепт је потпун уколико укључите и једну кришку парадајза. Нарендајте једну кришку парадајза и неколико изренданих ченова белог лука. Нанесите направљену пасту као маску на цело лице, фокусирајући се на Т зону, зону чела и носа и оперите после 10-15 минута.

[table id=1 /]



Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *