ПОСЛЕ ДАРО SORRY, НЕМА МИЛЕНА SORRY! Твитераши осули ПАЉБУ: Срам те било, ово је хвала целој Србији! Ми смо били уз тебе!

0

Глумица Милена Радуловић подржала је босанскохерцегаовачки филм “Qуо Вадис, Аида”, Јасмиле Жбанић, у кандидатури за престижну америчку награду за филм Оскар, а Твитер заједница је осула паљбу на њу јер није подржала Дару из Јасеновца.

Наиме, млада глумица на свом Инстаграм сторију поделила је плакат филма Qуо вадис, Аида? који је номинован за најбољи страни филм. У ратној драми редитељке Јасмиле Жбанић играју и два српска глумца Борис Исаковић и Јасна Ђуричић. У истој категорији био је номинован и српски филм “Дара из Јасеновца” и цела јавност је стала уз тај филм, јер говори о страдању деце и српског народа у најзлогласнијем усташком логору из Другог светског рата те се јавност после деценија пробудила и осмелила да говори о томе и видела прилику да то види и цели свет.

Међутим, Милена је подржала Жбанићкин филм, који сви оцењују као антисрпски па су је на друштвеним мрежама замерили што није стала уз Дару, дете и децу која су мучена и злостављана у логору, и подсетили је да су сви листом стали уз њу када је у јавности изашла са причом о злостављању које је сама доживела у школи глуме Мике Алексића, који се налази у притвору.



Твитераши су младој глумици поручили и да треба да је буде срамота што је подрушку дала босанскохерцеговачком филму са ратном тематиком.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Срам те било! Ово је хвала целој Србији која је стала уз тебе”, написао је један твитераш, а испод су почеле да се нижу и неумесни коментари. Већина није могла да верује да је Радуловићка то урадила и пребацују јој да је издала свој народ а што стоји и у посту испод:

“Е сад је сама, бар што се мене тиче”, “Одувек сам причала да је безобразна до бола, па и у тренуцима док су је сви подржавали, а људе мишљења као ја нападали, ево сад видите. Испаде тачно петао који кукурикне пре зоре заврши у лонцу…”, “Срамота… Због српског народа који је током ратова претрпео свирепе злочине, етничка чишћења – свакакве видове уцене, насиља од економских до физичких”, само су неки од коментара, а било је и оних који су стали у одбрану глумице и подржали је и напали твитераше због њихових “Срам тебе било што не умеш да направиш разлику између филмске уметности и кривичног дела”!

Прочитајте још:  Србија у улози транзитне земље за гас из Азербејџана



Подсетимо, српски представник за престижну филмску награду Дара из Јасеновца испао је из категорије за најбољи страни филм, али није ушао ни трци за најбољи филм, режију, фотографију, главну глумицу, јер није имао подршку.

[table id=1 /]

Курир



БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *