ЗЛО УБУЂАЛЕ ПОЛИТИЧКЕ КУХИЊЕ

0

Поред корона зла које нас прати, на врата Србије закуцало је још једно веће зло- Предлог закона о истополним заједницама.

Тешко је рећи које зло ће више (с)ломити кичму Србији. Против короне -нада нам је вакцина! Против овог закона и његовог друштвено признатог зла -нема вакцине!

Наравно, Србија је спремна и већ адекватно одговара на такве ударцеДо сада је неколико стотина интелектуалаца потписало Петицију за природну породицу.И бар за сада већина оних који прате ову дискриминацију брачне заједнице мишљења је да су промотери предложеног закона део смишљене стратегије. Песимизам налазе у чињеници да све што је противприродно је погубно и трагично. Ако се томе дода и чињеница да је на челу Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог особа из убуђале политичке кухиње,онда ствари постају јасније па је оправдано питање зашто иницијатива о закону истополних заједница није покренута у време убуђале власти где је њен данашњи заговарач имао већу моћ да закон буде усвојен. Наравно,питате се.Да ли је у питању замка?! Тим пре што су наступи,деловање и рад инцијатора овог закона поприлично саомоуверени. Понашање у стилу „нико ми ништа не може“ огледа се у изјави као што је она: „ако вам се не свиђа истополна заједница, немојте живети у њој“,те да „само је наша одговорност што нисмо речима о европској Србији умели допрети до људи…“!Кад се „преведу“ ове поруке то би могло да значи да нисмо знали нити дорасли да Европи објаснимо зашто у 21.веку и даље поштујемо и употребљавамо природне законе у успостављању породице ,прављењу деце, и свему што је у складу са Јеванђељем Христовим и свеукупним искуством. Ето,дешава се.Погрешно смо живели толико векова. Зато ће то иницијатор овог закона Европи показати нове видове среће како у Србији два истополна бића могу имати децу, породицу …јер имају на то право. Тачно! Имају они право на своје право!Међутим то исто Министарство заборавља да немају парво(ни они ни министартсво) да својим штетним радњама ,а штета је веома очигледна тамо где, законом названим браком истополних заједница, урушавају прираштај становнишптва основни и најважнији национални интерес сваке па и ове државе.

Већ на самом почетку кројачица предлога Закона о истополним заједницама, дала је све од себе да жене на изборним листима, републичким и локалним чине најмање 40 одсто и то је изгледало као преписана лекција. Једном ногом у скупштини другом у Министарству од својих европских налогодаваца сазнала је своје мишљење да поменути закон мора проћи.Отуда и утисак да све што из овог зла пристигне оставња призвук добро припремљене стратегије.Није циљ да се истополници воле и љубе,они то раде и без закона,или да званично имају право на право. Циљ је обезвредити вредност породице,природног брака мушкарца и жене и тако из године у годину смањивати прираштај становништва.Наравно,она власт која у Србији прихвати такву инцијативу слбодно може рачунати да ће традиционална Србија имати одговор исказан у виду друге власти. Дакле једним ударцем убјају се две муве.Зато пренаглашен став и самоуверена иницијатива да Србија мора прихватити овакав закон указује да предлог овог закона има јаку полеђину.

То даље указује да овај закон има подршку „напредне Европе“.Јасно је да су тамо превазиђене вредности породице мушкарца и жене са што више деце. Тако би и „напредне жене“ у Србији које би зато што им је то законом дозвољено ускоро требале у што већем броју да се веначавју између себе, да шеткају,шминкају …(верујем и да ће им измислити лек који ће их решити менстуалног циклуса ) и као праве даме из Европе, да раде у светским компанијама, да имају мушкарце за додатне кућне и остале послове по потреби,или можда готову храну специјално произведену за истополне заједнице…јер,пошто немају децу, немају мужеве ништа више им не треба.Оне ванградске средине можда ће понегде на Пештеру или некој забитој и завејаној средини типа Сјенице да им дође роб мушкарац и нацепа им дрва.Тако ће,поред све већег учешћа у политичком животу Србије имати више времена да појачају своје присуство на изборним листама Европе, па ће то бити изузетан допринос Србије европској истополној заједници.Једино ће бити проблем како ће једном ногом бити у Европи другом у Србији. Пренапрегнуто је. Верујем да кројачица предлога закона има практичне савете.

Нејасно је такође,шта ће бити ако у истополним браковима дође до прељубе. Да ли је то право на право или је природно?

Неизвесно је и шта ће бити ако се код жена у Србији,које буду преведене у истополну заједницу појави ,по систему корона вируса и он је дошао ниоткуд,изненадни нагон за сексом па своју своју изабраницу превари са мушкарцем?! Да ли је и то природно?

То што се женског пола тиче.

Што се тиче мушких истополних заједница,већ се чују гласови да су мушкарци и женомушкарци незадовљни. Не верују минстарки да мисли на њих! А и нема чиме!

Предлог поменутог закона Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог и његови представници ових дана су се уздигли на ниво Синода Српске православне цркве. Хоће да разговарају јер боже мој „као што је потребан дијалог о томе да се женама не могу укидати слободе и права и забрањивати прекид трудноће зато што тако сматра СПЦ, тако је исто потребан дијалог са СПЦ о томе да се не могу оспоравати права и слободе онима који желе да живе у истополној заједници.“

Синод Српске православне цркве изјаснио се да је Предлог закона о истополним заједницама, неприхватљив јер је у супротности „са Јеванђељем Христовим и свеукупним искуством и СПЦ.“ Али кројачица закона је добила своје мишљење и себе ставила у ранг са Јеванђељем Христовим и свеукупним искуством и СПЦ. То, отприлике може да се тумачи да ако може СПЦ и остале цркве да имају своје мишљење и свој став ,могу и ја. Они су Бог,а ја сам богиња.Поред тога што против овог зла нема вакцине,трагедија овог зла јесте у поистовећивању са Јеванђељем Христовим и свеукупним искуством СПЦ али и још горе од тога је и у седењу на измишљеном и непостојећем пијадесталу вредности.

Али има и рупа!

Менотри кројачице заборавили су, или можда нису информисани зашто су и у колико ратова мушкарци и жене Србије били победници. Колико год да је тих победа било,макар и да је једна, побеђивали су зато што су исконски оријентисани да рађају и имају. И у рату и у миру. И имају и право и слободу и мисли и дела и тела. И вреде више.

Судећи по томе да су истополне заједнице противприродни чин о правима на начин који им се нуди тешко се може говорити. Вредније од понуђеног закона је право да буду то што јесу јер такви какви су,као што су, примера ради родитељи без деце, природни никоме не сметају.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Милорад Антонић / Седма Сила

Бонус видео:

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.