Ослободите се болова у врату и мигрене помоћу ОВЕ намирнице

0

Фото: Деспоситос

Стручњак са клинике за физиотерапију открио је трик који помаже у ублажавању болова у врату и потенцијалних мигрена, а за све то потребан вам је кромпир.

– Имали смо велики пораст пацијената са боловима у врату и мигренама, које су повезане са дугим седењем због карантина до ког је дошло због пандемије корона вируса. Проблем се односи углавном на држање доњег дела леђа. Направите тест, када гледате у екран и ваша видна линија је у складу са њим, онда немате проблем. Ипак, ако гледате према доле, најчешће уколико радите за лаптопом, ваша глава практично виси и то оптерећује доњи део леђа – рекао је физиотерапеут и наставио:

– То често доводи до пецкања у трапезастим мишичима и утиче на мишиће у врату, кичми и нервима.

Он даље открива да вам у решавању тих проблема могу помоћи два кромпира. Спојите их заједно и лезите равно, са постављеним кромпиром испод задњег дела главе. Тада опустите врат и то ће вам помоћи да олабавите мишиће и врат поново вратите у првобитан положај. Ово је веома корисна и ефикасна ствар, а људима може помоћи да се код куће ослободе напетости у врату и притиска око себе.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *