СПРЕМА СЕ КРВОПРОЛИЋЕ! Иранске снаге кренулe да распоређују ракете!

0

Иранске снаге пребациле су „ракете кратког домета“ у источно-сиријску губернију Деир Ез Зор, известили су 30. марта Naher Media.

Према пропозиционом листу, неидентификоване ракете предате су групи Абу Aл Фадал Aл Абас у граду Aл Маjадин на југу Деир Ез Зора. Продајна станица није разјаснила да ли се мисли на ирачке снаге Абу Aл Фадал Aл Абас или на сиријски Лива Абу Aл Фадал Aл Абас.

Према извору, неколико лансера за ново испоручене ракете са стрељачким дометом биће распоређено у Ал Мајадин у наредних неколико дана.




Иранске снаге подржавају велико присуство на југу Деир Ез Зора, посебно у градовима Ал Мајадин и Ал Букамал. Те снаге делују против ИД-а и чувају границу Сирије са Ираком.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прошлог месеца, неколико извора открило је да је Иран наоружао своје снаге у Деир Ез Зору артиљеријским набојима руског произвођача 2К25 Краснопол.

Иранске пошиљке наоружања стижу у Сирију без икаквих проблема. Израелски напори да се супротстави иранском присуству у Сирији и даље су ништа друго до потпуни неуспех.

[table id=1 /]



Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *