АМЕРИ ПРАВЕ БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ НА РУСКИМ ГРАНИЦАМА: Опколили их тајним лабораторијама, нико нема представу шта се дешава унутра

0

Патрушев (Фото: РИА)

Русија има разлога да верује да се у лабораторијама које контролише САД, а које су распоређене широм света, развија биолошко оружје, рекао је секретар Савета безбедности Руске Федерације Николај Патрушев за “Комерсант”.

Патрушев је нагласио да су те лабораторије углавном смештене на границама Русије и Кине.

– Американци уверавају све да су то истраживачки центри у којима стручњаци из САД помажу локалним научницима да се боре против опасних болести. Истина је да власти земаља у којима се ти објекти налазе немају представу шта се дешава унутра – рекао је Патрушев.




Такође је указао да се у областима где постоје такве лабораторије појављују болести нетипичне за те регионе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније је Министарство спољних послова Русије саопштило да Москва има озбиљна питања у вези са војно-биолошком активношћу Пентагона. Такође су приметили да су америчке активности у Лугаровој биолошкој лабораторији у Грузији у супротности са обавезама Вашингтона и Тбилисија према Конвенцији о забрани биолошког и токсинског оружја.

[table id=1 /]



Novosti

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *