Фирме у Србији уцењују отказима запослене за вакцинацију или их часте са 30.000!

0
(Фото Бета)

Како „Србин инфо“ сазнаје, велики број фирми као што су кладионице и туристичке агенције, уцењују своје запослене да се вакцинишу и прете им отказима, што је противуставно и противзаконито, а с друге стране, поједине фирме финансијски стимулишу своје запослене да приме вакцину, што је апсолутно неморално и неприхватљиво.
РЕКЛАМЕ *

Директор шабачке фирме „Картонвал“ Зоран Петковић понудио је сваком раднику који се вакцинише против коронавируса награду од 30.000 динара. Након тога се за вакцинацију пријавило 30 одсто запослених.

Та понуда уследила је након што је претходно Петковић казао радницима да они који одбију да се вакцинишу против коронавируса неће добити ускршњу награду, што је наишло на осуду на друштвеним мрежама, али и у делу колектива.
И једна фирма из Параћина одлучила је да сваког запосленог који се против коронавируса вакцинише до 15. априла, награди новчано.

„Лица до 40 година са 6.000 а преко 40 година са 4.000 динара“, стоји у одлуци, уз напомену да „накнаду даје послодавац“.

Ако се у обзир узме и данашња изјава министра здравља Златибора Лончара, у народу познатог као „Доктор Смрт“ да се размишља о увођењу обавезне вакцинације, постаје јасно да су пређене све црвене линије и да народу Србије не преостаје ништа друго него да крене у борбу за своју слободу и голе животе.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Србин.инфо

БОНУС ВИДЕО:

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.