ДАРПА ради на KОВИД вакцини и имплантабилном микрочипу за откривање вируса

0

Screenshot

Агенција за напредне истраживачке пројекте одбране Пентагона (ДАРПА) ради на вакцини против ЦОВИД-а која ће деловати на свим варијантама и развила је микрочип за уградњу за који каже да ће континуирано надгледати људско тело у погледу појаве вируса.

Пензионисани пуковник Мет Хепберн, војни лекар за заразне болести који је водио ДАРПА-ину акцију на пандемију, појавио се у емисији „60 минута“ да демонстрира технологију.

Држећи бочицу са зеленим гелом налик ткиву, који садржи чип, Хепберн је рекао: „Ставите га испод коже и оно што вам говори је да се у телу одвијају хемијске реакције, а тај сигнал значи да ћете сутра имати симптоме“.




„То је попут лампице за „проверу мотора “, додао је Хепберн, напомињући да ће они са чипом „добити сигнал, а затим сами извршити вађење крви и тестирати се на лицу места “.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Те информације можемо добити за три до пет минута”, наставио је Хепберн, додајући “Док скраћујете то време, док обављате дијагностику и третман, оно што радите је да заустављате инфекцију.”

Хепберн је такође изјавио да је ДАРПА развила филтер за уклањање вируса из крви путем апарата за дијализу и да га је ФДА одобрила, а већ је коришћен на 300 пацијената.

Извештај из емисије „60 минута“ такође наглашава како Пентагон има стотине узорака ткива војника и морнара заражених патогенима широм света, укључујући и шпански грип из 1918. године који је убио милионе људи широм света.

Научник из Пентагона др. Каjвон Модјарад такође је нагласио да војска развија јединствену вакцину за ЦОВИД, коментаришући „Ово није научна фантастика, ово је научна чињеница“.

Прочитајте још:  Побуна или смрт: После короне чека нас глад, беспослица, очај, болести, самоубиства




“Имамо алате, имамо технологију да то све одмах урадимо”, рекао је објашњавајући да је циљ да се људи вакцинишу против потенцијално смртоносних вируса који се још нису ни појавили.

„Бићемо заштићени од вируса-убица које нисмо видели или чак ни замислили“, изјавио је Модјарад.

Недавно је откривено да трећина припадника активне службе одбија да узима ЦОВИД вакцину, а извори тврде да је стварна цифра вероватно ближа половини.

Ово откриће подстакло је лајкове ТАЈМА да изјаве како „оклевање око вакцина“ прети националној безбедности и да „Домаћи терористи можда неће кооптирати ове трупе, али на њих очигледно утичу теоретичари завере на интернету и једноставно не верују основној науци “.

Најава из ДАРПА-е о технологији уграђивања микрочипова која је везана за вирус и вакцину вероватно ће служити само за подстицање забринутости коју медији непрестано описују као „теорија завере“.

Превод: Васељенска

Извор: Summit News

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *