Руско ирански савез није безуслован, у Сирији су сукобили интересе! (Видео)

0

Од почетка пандемије према званичним подацима у Србији је око 20 миграната оболело од ковида -19 тврди Србољуб Пеовић, истраживач Института за европске студије. Он сматра да је њихова изолованост у прихватним центрима главни разлог малог броја оболелих међу том популацијом.

Пеовић је у емисији Хелм Каста одбацио поједине стереотипе па и теорије завере везане за мигранте објашњавајући механизам њиховог поласка на пут ЕУ који најчеће почиње задуживањем код локалних зеленаша у земљи порека где као гаранцију у залог дају сопствену породицу Он је објаснио зашто сви мигранти носе банкарске картице и да ли сви имају исти тип телефона.




Он каже да .је број оних који су затражили азил у Србији мањи од троцифреног и одбацио теорије да постоје споразуми по којима се планира насељавање милиона миграната на тлу Србије.

У првом делу емисије који је опбјављен на Јутјубом Пеовић анализира стање на Блиском Истоку, сукобљавањау руских, кинеских и америчких интереса у региону, као и тежњама кључних регионалних сила попут Ирана, Турске и Египта.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *