Руско ирански савез није безуслован, у Сирији су сукобили интересе! (Видео)

0

Од почетка пандемије према званичним подацима у Србији је око 20 миграната оболело од ковида -19 тврди Србољуб Пеовић, истраживач Института за европске студије. Он сматра да је њихова изолованост у прихватним центрима главни разлог малог броја оболелих међу том популацијом.

Пеовић је у емисији Хелм Каста одбацио поједине стереотипе па и теорије завере везане за мигранте објашњавајући механизам њиховог поласка на пут ЕУ који најчеће почиње задуживањем код локалних зеленаша у земљи порека где као гаранцију у залог дају сопствену породицу Он је објаснио зашто сви мигранти носе банкарске картице и да ли сви имају исти тип телефона.
Он каже да .је број оних који су затражили азил у Србији мањи од троцифреног и одбацио теорије да постоје споразуми по којима се планира насељавање милиона миграната на тлу Србије.

У првом делу емисије који је опбјављен на Јутјубом Пеовић анализира стање на Блиском Истоку, сукобљавањау руских, кинеских и америчких интереса у региону, као и тежњама кључних регионалних сила попут Ирана, Турске и Египта.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.