„Глориа.ТВ“: Након вакцинисања: „Повећање за 6.000%”

0

(Фото Бета)

“Само у САД-у виђели смо готово 6.000% повећаног броја побачаја” откако је започео програм цијепљења против Цовида-19.

Др. Схеррy Тенпеннy, лијечница остеопатије, цертифицирана за три медицинске специјалности, обавијестила је о томе у недавном видеозапису.

Тисуће жена широм свијета извјешћују о поремећеним менструалним циклусима након примања цјепива против Цовида.

Влада Велике Британије прикупила је више од 2.200 извјештаја о репродуктивним поремећајима након примјене цјепива АстраЗенеце и Пфизера, укључујући прекомјерно или одсутно менструално крварење, необичне болове у дојкама, одгођену менструацију, крварење из роднице, побачаје и мртворођену ђецу.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Национални информативни центар о цјепивима (Нвиц.орг) описује многе случајеве попут случаја трудне лијечнице из Kалифорније (40) која је примила цјепиво Пфизера, што се показало “смртоносним исходом за дијете” које је 6 дана касније мртворођено у 18. тједну.

Олигарси жестоко прогоне Тенпеннy због критичког испитивања доказа о цјепиву. Морала је отказати путовање у Аустралију 2015. године након што су сва мјеста на којима је требала одржати говор отказала њене говоре, а након притиска режимских медија. Фацебоок ју је искључио у просинцу 2020. године. Службено, западни режими цензуру сматрају нечим “лошим”.

[table id=1 /]



Извор: https://gloria.tv/

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *