Баталите ЕУ комесаре јер они раде за Вучића, ово треба да урадите да сломите нарко картел у Србији

0

Вучић (Фото: Председништво)

Као прво да баталите губљење времена јер мислите да ће вам ЕУ комесари политичким играма наместити Вучића на изборима. Не намештају они Вучића већ вас глупи сомови. За победу над Вучићевим нарко фашистичким режимом морате да ЕУ држите што даље од унутрашњих политичких процеса у земљи. Постоји и нешто што се зове суверенитет и добре услуге тих ЕУ бизгова никоме у Србији нису потребне јер их дају они који ни сами не знају шта би да раде са том скаламеријом коју је владика Николај назвао белом демонијом.

Оно шти ви квази десничари, комунисти и тзв. левичари, другосрбијанци, итд. треба да схватите да вам победу над Вучићевим нарко фашистима неће донети ЕУ већ оно што се зове српска десница што добар део вас као наследника и баштиника југословенских комунистичких идеја и политике ћопавог злочинца жестоко презире. Не треба вам објашњавати да су осећања које српска десница гаји према вама узајмна. Данас у Србији оргинална српска десница која има намеру да иде оним златним средњим царским путем контролише преко 35% свих гласова. У неким идеалним политичким условима и више. Највећи политички проблем у Србији коме добрим делом имамо да захвалимо комплетан хаос и расуло које влада у земљи већ 30 година је чињеница што та оргинална српска десница од 1946. године у Србији нема аутентичне политичке представнике већ се српском народу редовно подмећу кукавичија јаја попут оног каквог је некада био СПО Вука Драшковића. Таквих испостава брозове службе има и данас пун курац на ономе што би требало звати српска политичка сцена а што је тренутно terra rothschildiana.

Прочитајте још:  Како се контролишу уџбеници у Србији кад у њима може и да се хвали третман језика у НДХ




Пошто је вас комунисте и црвенду банду увек и по правилу болео курац за Србију и српски народ ми са српске деснице као први смо спремни да вам пружимо руку и да наше идеолошке размирице оставимо за нека друга времена како би срушили нарко фашистички режим Александра Вучића који је за нешто више од осам година власти довео земљу и народ на ивицу опстанка. Пре свега оног биолошког. Ми са српске деснице не пружамо ту руку због вас и ваших гмизавих прича и лажи већ због намученог и ојађеног српског народа и државе. Будите барем једанпут у вашим животима и ви људи што би рекао покојни Паја. Бог да му душу прости. Не морате да будете Срби. Само будите људи. Немојте само да за ту нашу пружену руку мислите да је она одраз наше слабости или наивности јер ћете уколико пробате да нас зајебате и насанкате тако добити по пичци да нећете ни схватити шта вас стиже и одакле.

Дакле за изборе на локалу треба изаћи са јединственом опозиционом листом а у појединим местима због локалних специфичности може се имати и до две листе али не више. Вучићу узети Београд, Нови Сад и Ниш и он је његову причу завршио. А лаганица може да му се узме велика већина Србије на локалу. Оно што поред заблуда која имате у вези ЕУ а на којима треба да радите је и чињеница да мало морати имати и муда како би рекао народ. Без тих муда слаба вајда од ваших прича и празних наклапања. Вучићу и његовим нарко фашистима свуда и на сваком кораку морате бити спремни да покажете зубе. Ако нисте спремни на то баталите причу и идите на пецање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  30 година од смрти оснивача Вукова са Вучијака - Вељка Миланковића-Вука

Народу морате да покажете да сте спремни да ако треба погинете за њега и народ ће вам дати сву потребну подршку. Компромитоване јајаре и его манијаке којих су пуни ваши црвени редови контролишете много боље. Ваљда има још кога нормалног осим Ђиласа и разних полтрона и дупеувлакача у тим странкама и партијама да каже и проговори коју. Да не говоримо о Сорошоидима који су се инфлитрирали свуда.




Прво јасно и гласно морате рећи Вучићу да ћете без обзира на исход избора проверити комплетан бирачки материјал и то издајничко ђубре мора да потпише пристанак на то пре него што се уопште пристане на излазак на изборе. У изборном списку бирача има око два милиона фантомских гласова и то треба довести у ред. Колико толико. Зато је контрола бирачког материјала веома битна и без тога нема било какве приче о изборима у Србији. И то веома јасно и гласно треба ставити до знања и ЕУ комесарима. Без унапред договорене контроле бирачког материјала на свим изборним јединицима у Србији нема говора о изласку на изборе.

Остало је све ствар технике јер колико вам времена треба да схватите да Вучић стално блефира и да он уоште нема нити сувислу политику нити сувислу полиитичку стратегију или било какав политички програм. Код њега је све шминка и маркетинг без икакве суштине. Један велики надуван балон који само треба пробушити али тако да то читава Србија види и чује. Ако под оваквим условима нисте у стању да Вучићу станете ногом за врат онда ћете постати тотално ирелевантни. Добар део вас је већ сада доста дуго на том путу ирелевантности али проблем који имате је вишек ега и пара да то и схватите. Немате још пуно времена да вам то из гузице стигне у главу. Ако те информације које вам путују из гузице ипак некако нађу пут до главе можда за вас има неке наде.

Прочитајте још:  Награда за "Влашку републику": Мештани села Сиге Вучићу дижу споменик

[table id=1 /]



Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *