Направите их сами и сачувајте ЗДРАВЉЕ: Три пролећна ПРОТИВУПАЛНА НАПИТКА

0

Фото: Депоситпхотос

Пролећне температуре и појачане физичке активности захтевају и редовну хидратацију.

Иако мислимо да са првим топлијим данима нестају све здравствене опасности, вируси и бактерије, грдно се варамо јер је прелазни пролећни период управо најризичнији по стварање упалних процеса у телу. Ови упални шроцеси могу бити узроковани различитим факторима, али ма шта да је у питању природни препарати им могу стати у крај.

Доносимо вам три магична противупална напитка које ћете обожавати.

Кокосова вода са куркумом и поморанџом




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За прирпему овог напитка потребна вам је једна шоља кокосове воде, једна кашичица куркуме, пола кашичице исцеђеног сока од поморанџе и једна четвртина кашичице бибера. Све напитке сипати у шољу и добро их измешати. Послужите их хладне.

Лимунада са ђумбиром и наном




За прирпему овог напитка потребна вам је једна шоља од 200 милилитара воде, сок од пола лимуна, неколико листова свеже нане и пола кашичице млевеног ђумбира. Све напитке сипати у шољу и добро их измешати, па на крају убацити листове нане, Послужити хладно, по жељи додати и неколико коцкица леда уколико сте љубитељ освежавајућих напитака.

Напитак од дајкон роткве

За прирпему овог напитка потребне су вам три кашике изрендане дајкон роткве, једна кашика изренданог ђумбира, неколико капи органског тамари соса и 250 милилитара банча чаја или воде. Помешајте роткву, ђумбир и тамари сос, када их промешате, преко њих сипајте банча чај или кључалу воду. Све добро промешајте, па попијте топло.



[table id=1 /]

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *