„Псовачко-патриотски тренд“ или уринирање по црногорском образу

0
Албанци, пљевљима, ДПС-а

Албанци

У подијељеном друштву какво је црногорско, чини се да тензије све чешће и све снажније опкупирају јавни и медијски простор. Па ипак, једна групација – она која себе назива патриотама који воле Црну Гору више него сви други „издајници“ а подржавају структуре бивших власти које се толико вољеле своју земљу да су је бесрамно опљачкали и додатно издијелили – нарочито је осјетљива на мајке.

>>„Еin Volk, ein Reich, ein Führer“ или како „Црногорци“ позивају на отпор фашизму<< Неко би рекао да је у питању Црна Гора чији су „вјерни синови“ (са скупим аутомобилима, потрошеним државним ресурсима, уништеном привредом и природом, наркотицима и томпусима у хотелима итд.) али није: у питању су мајке – мајке Српкиње које рађају Србе а које редовно прекрсте у „четничку мајку“.


Шиканирање и псовање „српске и четничке“ мајке и постала свакодневица, и код „комита“ са ваучером за гориво, црвеним заставама Мила Ђукановића и његовог бившег коалиционог партнера Ранка Кривокапића – својеврсни тренд.

>>Тресла се гора, „родило“ се СМЕЋЕ<< Почело је са паљењем и демолирањем центара градова земље коју називају својом мајком уз пљување српског народа, Српске православне цркве и покушаја отимања њених светиња – преко псовања, каменовања, упада у дворишта и напада на старине, изазивања туча и удеса – до још псовања „српске мајке“, пјевања усташких пјесама и уринирања по вратима Цркве.


>>„Комите“ се декларисале као УСТАШЕ<< Док се неуморно лијепе етикете „другој страни медаље“ по „шовинизму“ – српски народ у Црној Гори упорно је и доминатно позивао на мир, без псовања ичије мајке а нарочито без паљења и ломљења културног и јавног добра. Стога не чуде покушају разних медијских и политичких центара да та два „блока“ изједначе, међутим чињенице говоре другачије. >>Како „комите“ шире љубав<< Дијете „српске или четничке“ мајке никад није себе ни другога понизио па да уринира по својој мајци Црној Гори, својој цркви и своме комшији.

Прочитајте још:  Православље стоп: Абазовић премијер у земљи недођији или да ли је пристојно да са 74 одсто православних влада један Албанац од 4,91 одсто?!
А „посвачком и хушкачком тренду“ мјесто је, према мишљењима многих – у психијатријским установама или затвору. У зависности од степена дијагнозе. [table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *