Усташки злочинац фра сатана-Мирослав Филиповић је прави пример римокатоличког свештеника и екуменске љубави према Србима

0

фра сатана – Мирослав Филиповић

У наставку можете прочитати изјаву Марка Плетикосе, помоћника фра сатане у злочинима, на саслушању после рата. То је само један од преко 1.300 римокатоличких свештеника који су по благослову папе преко кардинала смрти Степинца, активно учествовали у најтежим злочинима над Србима. Ово је само кап у мору злочина која је починила ватиканска злочиначка организација над Србима у име екуменске ”љубави”.

“При вршењу вјерских обреда свештеници су узимали себи помагаче из редова вјерника, да носе кандила, пале свијеће… Ти помагачи се поносе својим послом, а други их цијене и поштују. Ја сам при обреду помагао велечасном господину (Мирославу) Томиславу Филиповићу, који је тада био усташки сатник.

Ја се нисам одвајао од њега. Показивао сам му пртину кроз село и водио га до српских кућа када је био покољ. Он је то од мене тражио иако је и он познавао српске куће и српске домаћине, пошто је био свештеник у Петрићевцу. Он ми је говорио да ја то боље знам и да познајем српску дјецу у свакој кући. Волио је да га неко прати.




Фратар је био спретан и умјешан код клања. Није се хтио служити сикиром ни маљем, као друге усташе. Сикира и маљ нису били код Распећа пред којим усташе полажу заклетву. Ту су били бомба, самокрес и нож. Велечасни се служио само ножем. Велечасни је највише волио да коље дјецу. У томе је много уживао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ја сам то знао и то сам говорио усташама. Онда су усташе посебно по кућама хватале дјецу и приводиле их велечасном с ријечима:– Изволте, госпон велечасни! И док би усташа држао дијете да се не копрца и не брани, што је сметало велечасном, дотле би велечасни једном руком ухватио дијете за главу, а у другој је држао нож. Посебна олакшица биле су дјевојчице, које је држао за косу. Због те олакшице је и његов колега велечасни фра Брекало радо клао дјевојчице. Једну дјевојчицу клао је сасвим полако док га је фотограф сликао. Хтио је да слика буде што љепша, за успомену. Фра Брекало је касније показивао те слике и наговарао усташе да тако кољу српску дјецу’.”

Прочитајте још:  БРАТ КАО НЕБРАТ, ШЕРБО РАСТОДЕР И ПОРТАЛ „СТАНДАРД“: На четнике дигли хајку, муслиманску милицију не помињу ни у мраку!

[table id=1 /]



ИЗВОР: Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *