Градоначелник Kраљева за један мандат зарадио трособан стан

0
Предраг Терзић (Izvor: N1)

Градоначелнику Kраљева Предрагу Терзићу довољан је био само један мандат на челу града, да у своју имовинску карту упише трособан стан од 73 квадрата. Тако стоји у извештају о имовини функционера Агенције за спречавање корупције.

Занимљиво је да 2016. године када је први пут постао градоначелник Kраљева, Терзић ништа није имао од имовине.

Тек после две године први пут је пријавио да нешто поседује, а реч је о аутомобилу. Одмах на почетку другог мандата, у септембру прошле године, у имовинској карти градоначелника Kраљева појавио се и трособан стан од 73 квадратна метра.
Још занимљивије је да је тај стан Терзић купио, и да је он власник 100 одсто.

Поставља се питање како је могуће да се уштеди од градоначелничке плате која износи 112.000 динара, и да се за четири године купи стан чија тржишна вредност није испод 60.000 евра.

Да је сваки динар од плате сачувао у задње четири године, Терзић није могао да сакупи више од 44.000 евра. Али, с обзиром да није релано да не трошите своју плату, поставља се велико питање на који начин је купљен стан.

Узимање дугорочних кредита код банака у његовом случају није могуће, јер је реч о мандатној функцији. Тако да би и у случају да је узет кредит он могао да траје најдуже четири године.
Од тренутка када је свечано отворио семафор у Kраљеву, и када је скренуо пажњу јавности на себе, гафови градоначелника овог града Предрага Терзића, само су се низали. А онда је уследио чувени аеродрУм!

И када су сви помислили да је то био крај, појавила се нова реч из његовог вокабулара – зоохијена.

Терзићу није било страно ни да суграђанима објасни како је дошло до појаве мрље од уља у реци Ибар. Они који су га слушали, могли су да сазнају да једна кап уља може да замути неколико стотина литара воде.

Терзић је тако постао најпознатији градоначелник у Србији.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Нова.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.