РАСПАД СНС?! Зорана Михајловић организује штрајк радника ЕПС-а да уклони Вучића са власти?

1
Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Према најновијим информацијама које смо добили од наших читалаца из Лазаревца један од синдиката радника ЕПС-а за сутра је заказао штрајк. Као изговор за овај штрајк синдиката радника ЕПС-а који конторолишу људи блиски министарки Зорани Михајловић искористиће се проблеми и мешетарење припадника владајућег режима у изградњи „ТЕ Колубара Б“. Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић покушава врло вероватно да организује генерални штрајк радника ЕПС-а и да преко својих људи који су експонирани у једном од радничких синдиката у ЕПС-у читав ЕПС и Србију уведе у генерални штрајк не како би заштитила права радника ЕПС-а већ како би раднике ЕПС-а и њихову незавидну материјалну ситуацију искористила за међуклановски обрачун са другим крилом напредњака који контролишу неколико других радничких синдиката.

То друго крило напредњака у ЕПС-у контролишу Александар Вучић и његове подгузне муве а више је него очигледно да се читава ујдурма у ЕПС-у организује не због заштите права радника већ како би напредњачки кланови остварили што бољу позицију пред најављено комадање и продају делова ЕПС-а странцима (читај Немцима). Ту се за сада профилишу два напредњачка клана, један је онај који води министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић док је дуги напредњачки клан под контролом Вучићевих подгузних мува.
Најављени штрајк радника ЕПС-а само је средство у међуклановском рату напредњака који се боре за што веће парче колача пред најављено комадање и продају ЕПС-а странцима.

Нико ту наравно неће говорити о проблемима радника ЕПС-а који су огромни. Од смањивања плата, укидања бонова за исхрану радника те тоталног занемаривања безбедности радника ЕПС-а којима послодавац данас није у стању да обезбеди ни заштитне рукавице а камоли ново радничко одело, чизме и осталу опрему која им је потребна како би послове обављали ефикасно и безбедно. Да не говоримо о баханалијама и криминалу како руководства ЕПС-а али и руководства синдиката и синдикалних организација у ЕПС-у који су сви до једнога корумпирани од стране владајућег напредњачког режима. Тако се смањује бодовање радника ЕПС-а који су буквално остали инвалиди радећи на пословима у ЕПС-у док се рецимо припадницима синдикалних организација плате повећавају и за 20%.

Да не говоримо да су они који воде синдикалне организације у ЕПС-у ту увукли и гомилу олоша и курви које су плаћени боље од инжењера у производњи док се силне курветине које су наводни синдикални радници користе за подвођењене како руководству ЕПС-а, синдикалним вођама па и страним пословним партнерима. Читав ЕПС је огрезао у најтеже облике криминала и корупције али о томе нећете чути ни једног припадника владајућег режима. Они су тренутно заокупљени борбом за власт јер је више очигледно да је криминалној банди напредњака одзвонило и да је распад напредне криминалне банде познате као СНС неминован.

Зато се сада кољу између себе и спремају за дан када ће напредњачка врхушка на челу са Александром Вучићем завршити у затвору због најтежих облика криминала и корупције.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!

Ђока Лотрић

Србијаданас.нет1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.