РАСПАД СНС?! Зорана Михајловић организује штрајк радника ЕПС-а да уклони Вучића са власти?

0

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Према најновијим информацијама које смо добили од наших читалаца из Лазаревца један од синдиката радника ЕПС-а за сутра је заказао штрајк. Као изговор за овај штрајк синдиката радника ЕПС-а који конторолишу људи блиски министарки Зорани Михајловић искористиће се проблеми и мешетарење припадника владајућег режима у изградњи „ТЕ Колубара Б“. Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић покушава врло вероватно да организује генерални штрајк радника ЕПС-а и да преко својих људи који су експонирани у једном од радничких синдиката у ЕПС-у читав ЕПС и Србију уведе у генерални штрајк не како би заштитила права радника ЕПС-а већ како би раднике ЕПС-а и њихову незавидну материјалну ситуацију искористила за међуклановски обрачун са другим крилом напредњака који контролишу неколико других радничких синдиката.

То друго крило напредњака у ЕПС-у контролишу Александар Вучић и његове подгузне муве а више је него очигледно да се читава ујдурма у ЕПС-у организује не због заштите права радника већ како би напредњачки кланови остварили што бољу позицију пред најављено комадање и продају делова ЕПС-а странцима (читај Немцима). Ту се за сада профилишу два напредњачка клана, један је онај који води министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић док је дуги напредњачки клан под контролом Вучићевих подгузних мува.




Најављени штрајк радника ЕПС-а само је средство у међуклановском рату напредњака који се боре за што веће парче колача пред најављено комадање и продају ЕПС-а странцима.

Нико ту наравно неће говорити о проблемима радника ЕПС-а који су огромни. Од смањивања плата, укидања бонова за исхрану радника те тоталног занемаривања безбедности радника ЕПС-а којима послодавац данас није у стању да обезбеди ни заштитне рукавице а камоли ново радничко одело, чизме и осталу опрему која им је потребна како би послове обављали ефикасно и безбедно. Да не говоримо о баханалијама и криминалу како руководства ЕПС-а али и руководства синдиката и синдикалних организација у ЕПС-у који су сви до једнога корумпирани од стране владајућег напредњачког режима. Тако се смањује бодовање радника ЕПС-а који су буквално остали инвалиди радећи на пословима у ЕПС-у док се рецимо припадницима синдикалних организација плате повећавају и за 20%.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Србија трн у оку немачкој влади: Рањени дечаци на Бадњи дан „лажна вест“ и „пропаганда“

Да не говоримо да су они који воде синдикалне организације у ЕПС-у ту увукли и гомилу олоша и курви које су плаћени боље од инжењера у производњи док се силне курветине које су наводни синдикални радници користе за подвођењене како руководству ЕПС-а, синдикалним вођама па и страним пословним партнерима. Читав ЕПС је огрезао у најтеже облике криминала и корупције али о томе нећете чути ни једног припадника владајућег режима. Они су тренутно заокупљени борбом за власт јер је више очигледно да је криминалној банди напредњака одзвонило и да је распад напредне криминалне банде познате као СНС неминован.

Зато се сада кољу између себе и спремају за дан када ће напредњачка врхушка на челу са Александром Вучићем завршити у затвору због најтежих облика криминала и корупције.

[table id=1 /]

Ђока Лотрић

Србијаданас.нет



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *