Татјана Грачова:Царство антихриста у акцији или шта се спрема за оне који одбију вакцинацију (видео)

0

“У складу са једним од закона о “тероризму”, који је 2006. године потписао Буш, он даје право властима да хапсе људе по улицама и насилно вакцинишу, без обзира на било какву медицинску противаргументацију. Лица која беже од вакцинације, по том закону се третирају као “помагачи националне непогоде” и изједначавају се са “терористима”.”

+ + +

Наш народ интуитивно, на духовном нивоу, одбацује царство антихриста.

“А шта је то царство антихриста? Шта ће се десити када оно наступи? И можда га се не треба толико бојати?” – то су питања која задају скептици.

Да би одговорили на та питања, погледајмо пример САД и напоменимо да се, све што се дешава у САД последњих 2-3 године, шири по целом свету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У јесен 2009. године, председник Обама је прогласио “свињски грип” као националну непогоду. Декларација је била потписана 23. а проглашена 24. септембра 2009. године. До средине октобра морало је бити спремно 120 милиона доза.

Шта то значи? У складу са једним од закона о “тероризму”, који је 2006. године потписао Буш, он даје право властима да хапсе људе по улицама и насилно вакцинишу, без обзира на било какву медицинску противаргументацију. Лица која беже од вакцинације, по том закону се третирају као “помагачи националне непогоде” и изједначавају се са “терористима”.

Шта у правном светлу значе мере предузете у САД? Оне значе тиранију и апсолутну сведозвољеност. Оне значе потпуно безакоње.

Као прво, то је кршење четврте клаузуле: “Незаконито тражење и конфискација”.

“За време било каквог проглашења ванредног стања, локални органи здравствене заштите… могу применити власт… да би тражили да власник или арендатор грађевине дозволи улазак у здање ради његовог истраживања, затварања, евакуисања, провођења разоружања сваке зграде или објекта и да разруши сваки материјал, који ограничава или забрањује окупљање људи”.

Као друго, то је кршење четрнаесте Клаузуле: “Незаконито хапшење без писменог налога”.

“…опуномоћени сарадник може ухапсити без писменог налога, у односу на који он има разлог да претпостави да је човек нарушио наређење дато због испуњења циљева тога одсека, и може да примени основану усрдност са циљем провођења у живот таквог наређења”.




При том се предвиђају такве мере као што су:

-“присилни транспорт” (много познатији као отмица):

“Правобранилачки органи по наредби специјалног опуномоћеника, или његовог агента, или по молби локалног органа здравствене заштите, у складу са таквим наређењем, морају пружити подршку персоналу хитне медицинске помоћи или другом одговарајућем медицинском персоналу у принудном транспорту таквог човека у лекарски центар”.

– 1000 УСД казне дневно:

“Сваки човек који свесно наруши наредбу, чије непоштовање наноси озбиљну опасност за здравствену заштиту, као што је указано од стране специјалног опуномоћеника или локалног органа здравствене заштите, треба бити кажњен затвором у трајању до 30 дана или казном до хиљаду долара дневно”.

– Принудна вакцинација:

“Осим тога, када је специјални опуномоћеник или локални орган здравствене заштите, показавши своју правну јурисдикцију, одредио да су једна или обе мере неопходне за спречавање озбиљне претње здравственој заштити, ти органи могу остварити следећа пуномоћја: Вакцинисати или обезбедити претходну профилактику људи, као заштиту против инфективних обољења…”.

У области Атланте, САД, још 2008. године спремљено између 500.000 и 1.000.000 пластичних ковчега; из ког разлога?

– Принудни карантин за оне који одбијају (противзаконито затварање је бесплатно):

“Човек који није способан или не жели да се потчини вакцинацији или лечењу, може бити изолован или подвргнут карантину, ако њен или његов отказ представља озбиљну опасност здравственој заштити или доведе до нејасноћа везаних за подозрење у постојање његове болести, које ствара озбиљну претњу здравственој заштити…”

– Хапшење за одбијање да се постане незаражен”.

“Ако човек није способан или не жели да се потчини дезинфекцији или неопходним процедурама за дијагностиковање, то дезинфекција или дијагностицирање могу бити остварени у складу са прописима Врховног суда… У току времена неопходног да би се извршио судски налог, такав човек може бити подвргнут карантину или изолован…”

– Испитивање:

Ако постоје сумње да човек може бити подвргнут зарази или стању које може довести у опасност здравствену заштиту, специјални опуномоћеник или локални орган здравствене заштите, могу задржати човека толико колико је неопходно специјалном опуномоћенику или локалном органу здравствене заштите… Ако задржани одбије да достави тражене податке, он може бити изолован или подвргнут карантину…”

– Принудна изолација или карантин:

“Изолација или карантин може снаћи сваког човека који не жели или није способан да буде подвргнут вакцинацији, профилактици, лечењу, дезинфекцији, медицинским експертизама, тестовима или анализама и чији отказ у односу једне или више указаних мера, ствара озбиљну опасност здравственој заштити или доводи до нејасноћа повезаних са сумњом у постојање болести код њега…”

Милиони пластичних ковчега за Американце спремљено још пре петнаестак година




Улазак у сваку кућу или здање:

Полиција може ући у сваку кућу или здање без писменог налога, да поруши сваку кућу или здање, ако сумња на то да они могу престављати опасност здравственој заштити, … и ухапсити, задржати или испитати свакога ко стоји на путу полицији.

Ево шта пише Давид Ајк о догађајима који су се десили у САД: “Марионета Ротшилда и Рокфелера, Барак Обама, је изразио жељу да његова реформа “здравствене заштите” ступи на снагу у августу 2009. године, пред сам почетак масовне вакцинације. Прошле недеље је Закон одобрен од стране Сенатског комитета за питања здравствене заштите, образовања, рада и пензијског осигурања. Он између осталог предвиђа мере утицаја на родитеље који одбијају вакцинацију деце.

Познато је да се родитељима прети да ће бити лишени родитељских права, уколико буду одбијали да се потчине вакцинацији. Већ данас влада испољава нарастајући притисак на родитеље, навикавајући их на безпоговорну послушност.

О томе нам лепо сведочи случај који се десио у држави Масачусетс. Тамо је била покренута хајка на родитеље школараца који нису били вакцинисани. После њиховог задржавања они су били затворени у судску салу са службеним псима, који су били на службеној стражи. Потом су родитеље који су отказали супротстављање, принудили на вакцинисање школараца под претњом затварања (Мајк Адамс, “Природне новости” 28 август 2009., године).

Мајк Адамс пише: “Масачусетс је изгледа успео то што нису могли терористи: он је претворио “слободне” американце у предмете медицинског ропства, који више немају слободе да решавају питања сопствене медицинске помоћи. Они су били лишени свих варијанти, осим једне: избора мегафармацеутских корпорација. Ето, тај избор, који подразумева коришћење непроверених, непоузданих и потенцијално опасних вакцина, које вас могу парализовати или чак убити. Све због тога да би вас заштитили од вируса, који је толико слаб, да скоро сваки човек при нормалном нивоу витамина Д и основних продуката исхране, може да му се супротстави”.




Возови смрти круже Америком…

Но Масачусетс је само почетак. У наставку следе изолациони логори и принудна вакцинација.

Претходни председник Џорџ Буш је потписао закон о “Друштвеној спремности и припремљености за ванредне ситуације”. Тај закон омогућава америчкој влади да прогласи сваку инфекцијску болест за “ванредно стање” и тражи принудну вакцинацију читавог становништва. Тај закон је ставио комплетно становништво САД под претњу принудне вакцинације од свињског грипа уз пиштољске цеви.

Прочитајте још:  Једна од главних црначких паравојски у САД тражи да Тексас постане држава без белаца

Они који пруже отпор вакцинацији, биће ухапшени и одведени у “изолацију” у унутрашње логоре. То се ради под изговором тога, да се не могу оставити на слободи они који су одбили вакцинацију, зато што би то дало пример осталима да противзаконито одбијају вакцинацију. Зато се у Закону, они који се супротстављају вакцинацији третирају као “претња националној безбедности” (државни непријатељи) и подлежу хапшењу без суђења, оптужбе и билокакве правне процедуре. (Мајк Адамс, Природне Новости, 28. август 2009. године).

Нема никавих илузија – потезом пера могу бити обезвређена уставна права свих американаца. Принудна вакцинација и “дезинфекција” почиње заједно са масовним хапшењем оних који се противе. Ваша дејства ће вам бити објашњена од стране сарадника правобранилачких органа или здравствене заштите, који су добили пуну неприкосновеност, тако да, ако вам се деси да на себи осетитие грубо опхођење, ви не можете ништа урадити.

Неко ми може оспорити да су то неопходна дејства за спасење нације од смртоносне пандемије. Али сви они заборављају да је пандемији било предодређено дозвољено појачавање, цензуришући информације о средствима која би је могла зауставити. Другим речима, неко на врху хоће да та пандемија постане стварно страшна, можда зато да би им она дозволила да уведу испланиране мере. Због демонтирања америчке државности, устава и демократије, пројектована је ситуација са епидемијом и економском кризом.

Мајк Адамс огорчено узвикује: “Две године уназад, све то је изгледало као област теорије завере. Сад се то отворено разматра на конференцијама о безбедности и здравственој заштити. Има ли довољно окова за све?… Добро дошли у слободну земљу. Ја се надам да сте ви спремни за то што долази, јер то није више Америка, пријатељи и уставна права, која сте ви имали, сад је све супротно… Ковчези, вреће за лешеве, концентрациони логори већ су спремни”.

Ви питате шта је то царство антихриста у акцији? То и јесте почетак његовог пројављивања.

У условима економске кризе и нарастајућег незадовољства становништва, та пандемија грипа је уосталом немогућа. Сагласно са тим експертима, као прво, пандемија одвлачи пажњу од теме кризе. Као друго, она дозвољава да се последице кризе упишу на рачун пандемије. На пример, значајно снижење брутонационалне производње (БНП) објашњава се резултатима пандемије грипа. Ту власт као није могла ништа. Систем је потпуно ефикасан.

Као треће, пандемија дозвољава да се ликвидирају могући грађански немири, мерама “карантина”. Поставити војно окружење око урлајућих маса незапослених у Детроиту… Они који се пробију биће стрељани под изговором биолошке безбедности. Средствима јавног информисања неће бити дозвољен приступ местима нереда. Опет због “карантина”.

Као четврто, “криза ће створити много “сувишних” људи у привреди. Социјално опасна ситуација”. Пандемија даје могућност да се уз помоћ вакцинације избаве од сувишних људи. Такав социјални геноцид хазарократија може правдати као меру обезбеђења стабилности свога антисистема. И власти САД на тако нешто могу поћи.

А што се тиче концентрационих логора, за случај настанка нестабилности, они су већ спремни.

Као што се види из прогноза европског аналитичког центра (ЕАЦ) – Европа 2020 (урађених 15.02.2009. године) “економска криза улази у озбиљне социјалне нереде и рат”. Очекује се да у ближој перспективи криза уђе у фазу “глобалне политичке дезорганизације”.

Инфраструктура САД је већ припремљена у вези са кризом, за гашење очекиваних “озбиљних социјалних нереда” што може да прође под покрићем вакцинације у циљу борбе против пандемије. Правни основ за то већ постоји.




Што се тиче инфраструктуре, то министарство за ванредне ситуације САД (Federal Emergency Management Agency – FEMA) има на територији земље много логора за задржавање великих група становништва. Ти логори су у потпуности завршени за интернирана лица. Стварање логора остварује се у складу са административним указима, који дозвољавају председнику САД и Министарству унутрашње безбедности да контролишу све животно важне функције у земљи у случају “катастрофлних околности”.

Основу за стварање логора дао је Програм REX/84 (Readiness Exercise 1984). Ти прогами за реаговања у ванредним ситуацијама укључују реализацију закона о ванредном стању, премештање цивилног становништва, хапшење и држање под стражом групе становништва. Проведене су вежбе у оквирима тога програма, у периоду од 5. до 13. априла 1984. године. вежбама је руководила ФЕМА и Министарство одбране САД. Они су координисали дејства 34 министарства и установе које су учествовале у вежбама.

Обратите пажњу на тај датум – 1984. година. Орвелов роман о тоталној тиранији и конторли тако се и зове -“1984 година”. Те године је та тиранија запаћена, тачније, запаћено је царство антихриста у САД. Програм REX/84 је добио свој даљњи развој у два друга програма: “Кејбл сплајсер” (Cable Splicer) (предаја власти од државног нивоа и локалног нивоа на федерални ниво) и “Гарден Плот” (Garden Plot) (контрола становништва).

Због испуњења програма Гарден Плот биле су спроведене вежбе копнених снага САД и Националне гарде под контролом Северног командовања у САД под називом “Operation Garden Plot”. Циљ вежби био је спровођење сценарија федералне војне подршке у случају социјаних немира. Пример реализације тога програма је био 1992. године у време нереда у Лос Анђелесу, за чије гушење је била задужена копнена војска, снаге морске пешадије и Национална гарда САД.

У вези са тим нередима био је издат председнички указ, који је дозволио коришћење оружаних снага унутар државе за обезбеђење правног поретка.

Аналогне свеобухватне вежбе у данашње време организује Министарство одбране САД у оквирима редовних годишњих вежби “Непробојни штит” (Vigilant Shield). Они су увежбавали сценарио привременог прекида важења Устава и увођење ванредног стања.

Упоредо са тим, почела се формирати правна база за стварање логора за интениране. У августу 2002. године Врховни тужилац САД Џон Ешкрофт се заложио за то, да се амерички грађани, који се сматрају “непријатељским војницима”, могу држати у затвору неодређено време, без претходне оптужнице и без суђења (Cable News Network – CNN, Americas may be held as enemy combatants, appealscourt rules, 8 January 2003).

У новембру 2004. године, Ешкрофт се заложио за стварање логора за америчке грађане, за које се сумња да су “непријатељски војници”.

Идеолог стварања тих логора је Карл Роув – неоконзервативац, учитељ и саветник председника Буша. Роув је специјалиста за методе и технологије које је спроводио Гебелс и Трећи Рајх. На тај начин Четврти Рајх наставља посао Трећег Рајха.

У октобру 2006. године кроз Конгрес је прошао Закон о војним комисијама, који уводи право да се задржавају инострани грађани у САД за које се сумња да су “непријатељски војници”, на неодређено време, без претходне оптужнице и решења суда.




У складу са тим законом председник САД је добио право да одређује шта предсатваља мучење. Али то је одређено међународним правом. Тај закон је поништио међународно право и створио могућност да се озакони сваки облик мучења и у суштини, то је озакоњење мучења без икаквог ограничења.

Прочитајте још:  Побијени су сви актери афере KИПАРСKЕ ПАРЕ, жива још наша 2 политичара

У јануару 2007. године постало је познато да је Пентагон спровео мониторинг 186 акција антивојног протеста у САД и саставио више од 2800 досијеа за американце, који су били смештени у базу података за терористичке претње (American Civil Liberties Union, ACLU Report Shows Widespread Pentagon Surveillance of Peace Activists Press Release 17 January 2007).

У мају 2007. године председник Буш издао је нови указ NSPD 51/HSPD-20.

У њему се посебно говори да у случају катастрофалних околности, све “национално значајне” функције могу прећи ка извршној власти и Министраству за унутрашњу безбедност, укључујући ФЕМА. То значи да ће законодавна власт, то јест Конгрес, који ради на принципима Устава и закона, бити ликвидирани, заједно са Уставом и законима.

Закон о стварању националних центара помоћи у ванредним околностима, поднет је Конгресу 22. јануара 2009. године. (National Emergency Centers Establishment Act (HR645)).

Као што се види из текста Закона, главни циљ тих средстава је да обезбеде привремено преживљавање, медицинску и хуманитарну помоћ лицима и породицама, који су премештени услед ванредног стања или елементарне непогоде. У складу са законом, ти логори “могу бити искоришћени за обезбеђење других потреба, по решењу Министра унутрашњих послова”.

Те “цивилне грађевине” ће бити направљене на америчким војним базама у сарадњи са Министарством Одбране САД. То представља милитаризацију грађанског права, тако што, долазећи у војну базу, човек потпада под јурисдикцију војног законодавства.

Постоји још и Програм принудног рада цивилних лица, који је уствари програм сувоземних (копнених) јединица војске САД, који је ушао у Устав као CB 210-35. Тај Устав је први пут донесен 1997. године. У јануару 2005. године. у њега су унесене поправке. Устав предвиђа стварање радних програма и логора-затвора на војним базама сувоземне војске.

Један од извршилаца радова на градњи логора, постала је приватна војна компанија KBR, бивша фирма-кћерка енергетске корпорације Халибуртон, повезане са Диком Чејнијем, потпредседником САД при Бушу млађем.

У јануару 2006. године Корпорација Халибуртон и њена фирма-кћерка ПБК КБР објавили су потписивање уговора са Министарством унутрашње безбедности о изградњи објеката за издржавање становништва. Вредност уговора је 385 милиона долара. Уговор је предвиђен за рок дужи од 5 гдина. (http://www.kbr.com/news/2006/govnews_060124.asph>).

Сагласно званичним изјавама логори су предвиђени за привремено издржавање нелегалних имиграната у случају њиховог масовног прилива у САД, у вези са ванредним околностима, а такође и за подршку брзој реализацији нових програма.




У данашње време на територији САД је саграђено више од 800 објеката за издржавање становништва. Многи од тих објеката су бивше војне базе, где може да се издржава више од двадесет хиљада затвореника. Они се налазе у свим регионима земље. Томе броју треба додати објекте, који се у случају неопходности, по решењу владе, могу лако преобратити у логоре. (Friends of Liberty@FEMA Concentration Camps: Locations and Executive orders).

У логорима постоји кула стражара или стражара на улазу. Територија је ограђена плотом од бодљикаве жице. Логори су повезани железничким путевима и имају на располагању аутобусе и хеликоптере.

Логори имају и своју боју – црвена, плава, жута и постоје одговарајући, по боји, спискови. У црвене логоре се планирају отправљати они који су уписани у црвени списак, који не могу бити преваспитани и подлежу ликвидацији. На фотографији је један такав црвени логор.

У плави логор потпадају лица са плавог списка – они који подлежу преваспитавању. Ако се преваспитавани буду супротстваљали, подлежу ликвидацији.

И наравно, у жути логор долазе лица са жутог списка који ће бити на принудном раду.

Ви питате шта је то царство антихриста? Сада сте ви упознати са неким његовим начелима и смерницама. Нови светски поредак и јесте његов поредак.

Као што пише Давид Ајк: “Онима који се још нису сретали са информацијама ове врсте, све то може изгледати невероватно и безумно, али одавно је требало знати да безумље јесте карактеристична црта илумината (најмоћније масонско тајно друштво – династија Ротшилда су њихов пород). Њихова логика нема ништа заједничко са логиком већине од нас, и покушати оценити њихова дејства са наше тачке гледишта и здравог смисла, је потпуно безнадежан посао. Они не расуђују тако као ми. Илуминати планирају масовно скраћење броја становника планете и имплантацију у организам сваког одраслог човека и детета, интегралних микрошема (чипова). Микрошеме ће им омогућити да даноноћно прате сваког од нас и не само то. Савремене компјутерске технологије дозвољавају да се уз помоћ имплантација микрошема манипулише људима на менталном, емоционалном и физичком нивоу. При том, утицај може бити и масовни и индивидуални, пошто је свака микрошема (чип) примопредајни уређај који ради на једној, њој својственој фреквенцији. Убити било кога на великом растојању ће бити најприроднија ствар. Ово напомињем зато што, као што је познато читаоцима мојих књига, један од научних срадника ЦИЕ ми је говорио 1997. године, да су микрошеме разрађиване у тајним војно-владиним лабораторијама, и већ тада су биле толико сићушне да су се могле уграђивати помоћу шприца под кожу, заједно са вакцином. Нано технологија дозвољава да се то уради апсолутно неприметно”.

Давид Ајк пише, обраћајући се американцима: “Ми живимо у очајним временима, али не треба се подавати паници. Пре него што реагујемо на претходно, треба све спокојно и пажљиво осмислити. Страх, паника и чисто емоционална реакција би нас убацили у садашњи хаос и ни накоји начин нам не би помогли да изађемо из њега. Ми такође морамо знати, сада и овде, да фашистичка диктатура више није претња, него објективна стварност. До дан данас, многи то нису приметили, али сада је то просто немогуће. Пасивност и мирна покорност властима из страха или апатије, више нису излаз. У најмању руку, то није излаз, ако наша слобода још увек нешто значи нама, а посебно слобода наше деце и унука, које ми осуђујемо на живот под глобалном папучом неприкривеног зла. Реч “зло” ми данас веима често чујемо, па смо скоро заборавили њено значење. Зло је – антиживот. У енглеском језику, разлика између речи “зло” (evil) и “живот” (live) је само у распореду слова: реч зло је обрнуто написана од речи живот. Конспиратори, који су се намерили да скрате бројност становништва планете за неколико пута, и оне што претекну претворе у неку врсту компјутерских терминала, изврћу супротно сам појам живота. Они не показују ни трунку уважавања ка животу и ни трунку сажаљења према жртвама њихових злочина, који леде крв у жилама. О томе да ће настати такво време, ја сам упозоравао претходних 20 година. Данас је касно упозоравати: то време је већ наступило. Касно је и тражити оправдања. Сада треба нешто са тим радити. Нацртати црту на песку и рећи: “Стоп!”

Прочитајте још:  Срби у Федерацији БиХ су заборављени народ




Преузето из књиге Татјане Грачове “Када власт није од Бога”

+ + +

Писац и политиколог Татјана Грачова

Животни пут аутора неколико књига о сукобу Запада и Русије – Татјане Васиљевне Грачове далеко је од лаког. Многи критичари је оптужују за то да су њене књиге антисемитске. Али, без обзира на критику она наставља свој рад. Грачова обавља државну функцију а такође је и предавач.

Она је много постигла и сачувала своју веру и то је главно што разликује ову жену од многих других. Татјана Грачова је неко време била сарадник “Центра стратешких устраживања Генералштаба Оружаних Снага РФ”. Сада је доцент а такође држи и катедру за стране језике при Генералштабу ОС РФ. Има чин пуковника РФ. При томе све њене књиге и многобројне публикације излазе из срца и нису везане за материјалне интересе. Татјана Васиљевна је у првом реду патриота што значи да на најбољи могући начин испуњава своју дужност као педагог и политиколог-аналитичар – брине се о просвећењу својих суграђана и преноси до њихових умова неискривљене чињенице. Ко је, у обичном животу, писац Татјана Грачов? Њена биографија је тесно повезана са православном вером и служењем руској безбедности. А информације о личном животу Татјана Васиљевна не износи. Писац, педагог и политиколог – Татјана Васиљевна Грачова одлично се сналази у свим својим улогама. Многи чланци и публикације штампани су у часопису “Сигурност” (руски: “Безопасност”), а 2005. године постала је лауреат награде часописа “Москва”. Такође је завршила високе специјалистичке курсеве “Национална сигурност” при Војној академији Генералштаба ОС РФ, после чега је стекла звање пуковника.

Прекретнице креативности: идеологија

Своје политичке и религиозне ставове Татјана Грачова заснива на историјским чињеницама у својим књигама. Основа расуђивања политиколога базира се на тврђењу да руска душа мора издржати у борби против невидљивог агресивног непријатеља – Хазарије. Или, још тачније, са наследницима Хазара, чији су планови: не допустити да Русија живи по својим законима, установљеним још давно прецима – словенима. Татјана Грачова, као човек који има звање пуковника, је специјалиста у области националне безбедности, дубоко анализира савремену реалност и усмерава унутрашњи поглед читаоца у дубину узрочно-последичних веза. Сазнавши стварне односе на светској шаховској табли, свако за себе слободно прави избор – прихватити ставове аутора или их одбацити.

Библиографија

Сва издања писца књига написана су у жанру публицистике. Језик материјала је једноставан, у њему нема речи тешких за схватање просечним особама. Осим тога, Татјана Васиљевна се стара да до ситница објасни све у својим књигама, посебно нијансе историјских чинилаца. Она као човек остаје отворена за своје читаоце. Не крије се иза неразумљивих речи и теза. Шта пише Татјана Грачова? Њене књиге изашле су у следећем хронолошком реду: Уџбеник “Пословни Енглески” – 1993.г., “Невидљива Хазарија” – 2009.г., “Света Русија против Хазарије” – 2010.г., “Када власт није од Бога” – 2010.г., “Успомена руске душе” – 2011.г., “Последње искушење Русије: за какав рат се мора спремати Русија” – 2013.г., “Кина у наручју змаја” – 2013.г., “Пројекат “Демократија” – право на убиство” – 2015.г. У 2011.г. поново је издата прва књига Т. Грачове, посвећена питањима безбедности Русије – “Невидљива Хазарија” (издато је још 3 хиљаде примерака). Све информације, изнете од стране аутора, допуњене су цитатима из оних извора које је она сама изабрала. Ти цитати добро информишу читаоца о томе какве идеолошке принципе аутор подржава.

“Невидљива Хазарија”

Књига “Невидљива Хазарија: алгоритми геополитике и стратегије тајних ратова светске закулисе” изашла је 2009. године у тиражу од 12 хиљада примерака. Многи људи, прочитавши је, први пут су увидели нове стране светског политичког система.

“Када власт није од Бога…”

Једна од познатих књига аутора – “Када власт није од Бога…већ им је допуштена”. На страницама ове књиге писац дотиче веома оштра, спорна питања: војне реформе у Русији, масовно оштећење умова омладине средствима јавног информисања итд. Какве су перспективе савремене Русије ако се ситуација не измени? Који су истинити, духовни узроци пада Руске Империје? Сви узајамни односи између људи граде се на узајамној љубави и поверењу, подчињавању законима Божијим. Значи, они који су на власти морају бити духовно просвећени, богобојажљиви. Управо такве аспекте власти разјашњава читаоцу Татјана Васиљевна у овој књизи. Истовремено са таквим расуђивањима она се стара да пробуди у читаоцу љубав према својој отаџбини а такође даје информације да би се дошло до спознаје одговорности за будућност своје државе.




Књига “Кина у загрљају змаја”

Књига Татјане Грачове “Кина у загрљају змаја”, изашла из штампе сасвим недавно, постала је сензациона бомба успореног дејства, која “располућује” ум. Сагласно теорији, поменутој у књизи, густо насељеном Кином такође се управља споља, као и многим европским државама. Говори се да постоји духовни двојник Хазарије – Киданија, која у суштини и јесте “предводник” савремене технократске идеологије Кине. То ће, у коначном исходу, довести до пропасти првобитне националне идеје и древне културе.

Књига “Успомена руске душе”

У овој, ништа мање патриотској, књизи Грачова Татјана Васиљевна продужава развијање теме из прве књиге: идеолошки рат против руске вере и државности, игре Ватикана и апсолутно неслагање менталитета Руса наметаним програмом развоја. Аутор књиге даје напомене о дубинском сећању, националној идеји наших предака, која увек доводи дух до победе. При сваком супротстављању: било војном, било менталном.

Цитати из књига

Све духовне теорије, узете за основ у стваралаштву Татјане Грачове, у потпуности су усредсређене на ставове Руске Православне Цркве, а политичке на дубоком изучавању економског развоја држава и нијанси међудржавних сукоба Средњег века, када је почело успостављање идеологије Хазарије. Многи принципи, које брани аутор и у које покушава да убеди читаоца, су наглашени цитатима руских царева, познатих политичких и црквених делатника.. На пример, баш ове речи изговара архиепископ Аверкије, да би окарактерисао идеал просперитета православне Русије:”…неизрециву милост Божију треба заслужити. Дакле, до тада од овога (просперитета) – нема ништа”. Овде писац настоји на томе да сваки грађанин мора принети своју лепту у развој сопственог морала а затим и у државне реформе.

Аутор књига о безбедности Русије говори на само о питањима вере у контексту политике, нити о тренутним проблемима, који захтевају хитно решење већ о главним, који захтевају јасно схватање о дешавањима у свету.

Неумољиви стратег

Распад Русије и блиска опасност од стварања свеопште демократске културе, која, у пракси, означава одрицање од историјске идеологије националног истинитог братства, – такве мисли су заложене у књизи “Последње искушење Русије”.

Грачова подржава пројекат “Москва – трећи Рим”. Москву писац сматра последњом “браном православног руског царства”. Ова стратешка концепција непосредно је супротстављена замислима демократских идеалиста западних држава, које, како тврди политиколог, представљају за руску културу директну а не измишљену опасност.

[table id=1 /]

SYL.ru: https://www.syl.ru/article/301646/tatyana-grach-va-pisatel-biografiya-tvorchestvo

Приредио за “Борбу за веру”: Д. В.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *