Београд: Контролоре у ГСП пратиће приватно физичко обезбеђење?!

0
ГСП (Фото: В. Веизовић)

Компанија „Кенткарт Соутхест Еуропе“ ДОО од четвртка почиње контролу карата у јавном градском превозу, уз повећан број контролора, у чијим тимовима ће бити и лиценцирано обезбеђење, саопштено је из те компаније.

„Кенткарт“ наводи да ће овај посао обављати у сарадњи са компанијом регистрованом за физичко-техничко обезбеђење „Профи Теам Плус“.
„Након закључења уговора за наплату и контролу карата путника у возилима јавног превоза у Београду, а у циљу унапређења пословања, наша компанија Кенткарт СЕЕ ДОО потписала је уговор са компанијом Профи Теам Плус ДОО из Београда. До 30 лиценцираних радника обезбеђења ове компаније ће бити распоређено на терену заједно са контролорима компаније Кенткарт. Њихов примарни задатак ће бити превентивно деловање у смислу избегавања сукоба у пословима контроле карата – возних исправа, као и заштите пословања како компаније Кенткарт, тако и пословања Града Београда“, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се наводи да ће ово „умногоме унапредити посао контроле и представљати још један допринос ове компаније у реализацији извршења уговорних обавеза према Граду Београду, а све са циљем повећања ефикасности рада контроле и квалитета услуга“.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Бета

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.