Члан СНС и Беливуковог клана и даље прима плату у јавном предузећу

0

Хашење Беливуковог клана (Фото: МУП)

Владимир Грек, члан СНС и мафијашког клана Вељка Беливука, који је запослен у ЈКП “Хигијена” из Панчева, и даље прима плату у том предузећу, упркос томе што је ухапшен и налази се у притвору од 6. фебруара ове године, обелоданила је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

– Нема даље? Ма увек има! Ево како и даље плаћамо чланове Беливук клана које су Вучићеви функционери запослили у јавним предузећима само два месеца пре хапшења! Тим запослењима завршили су им да им све време плаћамо део плате из буџета. Илити збринули их и док су иза решетака – написала је Мариника Тепић на Твитеру.

Како се може видети из Решења о удаљењу запосленог са рада ЈКП “Хигијена”, које се односи на Владимира Грека, њему припада накнада зараде у висини 1/4 основне зараде, која се исплаћује на терет органа који је одредио притвор. Решење је донето 13. августа ове године.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Грек је био међу организаторима напредњачких бакљада за време полицијског часа прошле године. Запослио га је актуелни градоначелник Панчева, Александар Стевановић, док је био на челу ЈКП “Хигијена” Панчево. Грек добио решење као стално запослени у децембру прошле године.

Прочитајте још:  НЕЗАПАМЋЕН СKАНДАЛ: НОВАK ЂОKОВИЋ ОДБИО ДА ИДЕ У ДОЊУ ГРАДИНУ

– У питању је човек који је снимљен 28. априла 2020. године како испред седишта СНС у Панчеву добија директиву да отпочне срамне бакљаде против опозиције и Драгана Ђиласа. Пошто се очигледно добро показао у бакљадама, Грек је у децембру 2020. добио посао за стално. Дакле, у децембру је добио запослење од СНС за стално, а два месеца касније уследила је робија – рекла је Мариника Тепић недавно за медије.

[table id=1 /]



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *