Тројица религијских слугу Антихристових залажу се за једну светску владу

0

Тројица слугу Антихристових – поглавар Римокатоличке „цркве“ папа Фрања, англиканске заједнице Џастин Вебли и вођа „православних“ екумениста константинопољски патријарх Вартоломеј објавили су у уторак заједничку поруку без преседана, назвавши климатску кризу „разорном неправдом“.
Ова тројица религијских глобалиста рекла су да ће доћи до „катастрофалних последица“ за будуће генерације ако свет не преузме одговорност за штету нанету животној средини.

„Тренутна климатска криза довољно говори о томе ко смо и како гледамо и односимо се према Божијем стварању. Суочени смо са оштром правдом: губитак биолошке разноликости, деградација животне средине и климатске промене неизбежне су последице наших акција, јер смо похлепно конзумирали више земаљских ресурса него што планета може да издржи.

Суочавамо се са још једном дубоком неправдом: људи који сносе најкатастрофалније последице ових злоупотреба су најсиромашнији на планети и најмање су одговорни за њихово изазивање.

Служимо Богу правде, који ужива у стварању и ствара сваку особу по лику Божијем, али и чује вапај сиромашних људи. Сходно томе, у нама постоји урођени позив да узнемирено одговоримо када видимо тако разорну неправду.Као вође наших цркава, позивамо све, без обзира на њихова веровања или поглед на свет, да настоје да слушају вапаје земље и сиромаха, да испитају њихово понашање и обећају значајне жртве за добро земље коју нам је Бог дао“, наводи се у саопштењу.

У заједничком саопштењу истакнута је Конференција УН о климатским променама (COP26) која ће се одржати у Глазгову, Шкотска, од 1. до 12. новембра.

„Док се светски лидери припремају за новембарски састанак у Глазгову како би размотрили будућност наше планете, молимо се за њих и разматрамо које одлуке морамо да донесемо.

Концепт управљања индивидуалним и колективним одговорностима за наш дар који је Бог дао витално је полазиште за друштвену, економску и еколошку одрживост.

Сви ми, ко год и где год били, можемо играти улогу у промени нашег колективног одговора на невиђену претњу климатских промена и деградације животне средине. Брига о Божијој творевини духовни је задатак који захтева одговор за преданост.

Ово је критичан тренутак. Од тога зависи будућност наше деце и будућност нашег заједничког дома“, наводи се у саопштењу.

Читајући заједничку изјаву тројице такозваних вођа хришћанских заједница, тешко је не одати се утиску да је пре реч о идеолошким друговима и саборцима глобалиста Била Гејтса и Клауса Шваба, и да је њихова тобожња борба против другог невидљивог непријатеља званог „климатске промене“, заправо само параван за стварање једне светске владе на чији ће трон на крају засести Антихрист.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!ИЗВОР: http://borbazaveru.info

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.