(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Много је више људи који умиру од „вакцина“ против вуханског корона вируса (Kовид-19) него што то власти признају.
Нови научни извештај објашњава да тренутно имамо милионе људи широм света који су или умрли или су постали озбиљно и трајно оштећени или онеспособљени од пелцовања и томе се не назире крај.

Од 28. августа 2021. године, Систем за пријављивање нежељених дејстава вакцина (VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System) забележио је више од 16.000 смртних случајева и више од 450.000 нежељених дејстава изазваних Фаучијевим вакцинама против грипа. Стручњак за преваре америчког Центра за контролу и превенцију болести (CDC) каже да су праве бројке за сваку од ових категорија најмање пет пута веће.

То значи да је можда умрло преко 80.000 људи, а више од 2.250.000 људи је задобило оштећења здравља због боцкања против кинеских зараза – али станите мало, има их још!



Речено је да је последњих дана из система VAERS избрисано око 150.000 извештаја о оштећењима здравља и смртима. Додајте то збиру и брзо ћемо доћи до 2,5 милиона нежељених догађаја, укључујући и смрт изазвану инекцијама против вуханског грипа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још један фактор који треба узети у обзир је да ако вакцинисана особа умре у року од две недеље од примања инекције, та смрт се не евидентира у систему као смрт повезана са вакцином. Само они смртни случајеви који се догоде након 14 дана категоризују се као смрти од вакцине.

Такође, знамо да је прави број инцидената који укључују анафилаксију (алергијску реакцију) од инекција до 120 пута већи него што тврди CDC. Ово додаје још више бројева у рачуницу.

Прочитајте још:  ДА ЛИ СРБИЈА ПОНОВО УВОДИ ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС?! Ово су ставови наших стручњака

Стање ствари обесхрабрује искрено пријављивање VAERS-у о штетама насталим од вакцина



За само три месеца, фармацеутски гигант Модерна је наводно примила око 300.000 извештаја о нежељеним последицама. Само око један проценат ових извештаја – и свих других из индустрије вакцина – је приказан у јавности.

Делимични разлог тога је што врло мали број људи уопште зна да VAERS постоји, а камоли како га користити. Осим тога, многи лекари не пријављују случајеве VAERS-у, што значи да база података даје само мали део правих информација.

„Агресивна цензура и пропаганда саопштавају јавности да су нежељене последице ретке, због чега људи не разумеју да њихови здравствени проблеми потичу од инекција које су недавно примили“, извештава GNews о вакциналној превари.

„Срамоћење и окривљавање медицинских стручњака који било шта кажу против вакцина, доводи до тога да многи у медицинској заједници избегавају пријављивање нежељених последица. Страх од одговорности након давања инекције која је убила или онеспособила пацијента, додатно спречава медицинско особље да то пријави.“

Још једна ствар коју треба имати на уму је чињеница да многи медицински радници примају мито да не би пријављивали здравствена оштећења и смрти од вакцине. Што се више незгодних података држи изван система, то “Биг Фарма” боље изгледа у очима јавности. (Биг фарма, енг. “Big Pharma” – велике фармацеутске компаније – нап. прев.)

Другим речима, све се своди на профит. Људски животи ништа не значе фармацеутским картелима који су толико заразили креирање државне политике да се ретко може пронаћи било каква истина из владиних извора.



„Произвођачи вакцина заснованих на профиту имају све разлоге да не пријаве штету коју изазивају њихови непроверени експериментални производи“, упозорава даље GNews.

Прочитајте још:  Москва: Нацистички „Азов“ планирао нападе на амбасаде у Лавову а да за то буде окривљена Русија

„Више од 250.000 корисника фејсбука коментарише смрт од вакцина и озбиљна здравствена оштећења. Медицинске сестре и лекари сведоче како њихове болнице крију здравствена оштећења настала од вакцине.“

Једино решење је у томе да останемо будни, да обраћамо пажњу на марифетлуке система, да слушамо “звиждаче” (узбуњиваче из њихових редова – нап. прев.) и да говоримо другима о ономе што примећујемо. Истина неће бити ником сервирана, него је треба ископати и саставити уз помоћ људи којима је стало до ње и који су спремни да је открију и поделе са светом.

Најновије вести о гомилама људи који су добили озбиљне повреде или умиру од ковид инекција, можете наћи на адреси ChemicalViolence.com.

[table id=1 /]

Извори: GNews.org и NaturalNews.com

Аутор чланка: Итен Хаф (Ethan Huff)

Превод и приређивање: Светимир Путник

Извор чланка: Natural News

Борба за веру



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *