Алек Болдвин на филмском сету убио директорку фотографије

0

(Фото EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo)

Холивудски глумац Алек Болдвин пуцао је из реплике пиштоља на филмском сету у Новом Мексику и том приликом је убио директорку фотографије Халину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су локалне власти, а преноси Танјуг.

Смртоносни инцидент се догодио на снимању независног играног филма „Руст”, саопштила је канцеларија шерифа округа Санта Фе, а преноси агенција Ројтерс.

„Шерифова канцеларија потврђује да су две особе упуцане на снимању филма ‘Руст’. Халина Хачинс, (42), директорка фотографије, и Џоел Соуза, (48), редитељ, упуцани су када је Алек Болдвин, (68), продуцент и глумац, испалио хитац из ватреног оружја”, наводи се у саопштењу полиције.




Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар „Кристус Ст. Винсент”, где је прошао третман збрињавања због повреда.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још није познато колико су озбиљне повреде Соузе.

У извештају америчке медијске куће „Варајети” се наводи да се пуцњава догодила на ранчу Бонанса Крик, једној производној локацији јужно од града Санта Фе.

Још није подигнута оптужница поводом овог инцидента, саопштила је полиција и додала да истражује пуцњаву.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *