За 10% „опозиција“ дозволила Вучићу да ејакулира по њима

0

У дијалогу власти и „опозиције“ између осталог договорено да странке и листе добију 30% новца из буџета пре избора у односу на досадашњих 20%.

Kолико заправо кошта данас бити противник владајуће гарнитуре и да ли народ уопште има политичку опцију која би га заступала?! Kао проститутке при заласку каријере задњих година одређене странке, организације и појединци покушавају да се наметну друштву као противници Александра Вучића не би ли од истог извукли одређену количину новца и утицаја.

За 10% "опозиција" дозволила Вучићу да ејакулира по њима

И ту сад имамо оне који своју козу продају за политички утицај, учешће у одлучивању или власти од локалног преко градског до републичког нивоа. Затим имамо и оне који зарад свог друштвеног утицаја потражују одређене послове, намештање тендера и слично. На крају имамо ове најбројније који за месечну апанажу пристају буквално на све и имају свој јасан ценовник који иде од пар стотина до пар хиљада евра у односу на то да ли морају да клече, гледају Вучића у оци док му љубе међуножје, морају ли да глуме медицинске сестре, струардесе или полицајке док се Ђука, Палма и остала болумента ређа на њима.Мала излазност на претходним изборима и није резултат бојкота већ недостатка оних којима бисмо поверили наше поверење. На данашњој политичкој пијаци све је труло, затровано, гњецаво и отужно, нема ниједне здраве јабуке за коју бисмо се ухватили. Стога морамо мењати све, целокупан систем у коме нормалан, поштен и паметан човек све и да хоће не може да се истакне од олоша, промискуитета и јајара.

Флоскуле, узвике, повике, чојство, јунаштво и храброст који наши опозициони лидери показују Вучић решава са 10% више новца него лане, пар минута на националној фреквенцији и скупљањем потписа за кандидатуру на изборима.

Нови људи, нове идеје, слободарски дух, мало више храбрости и мудрости су једино сто може да нас извуче из јавне куће у коју смо претворили државу.

Немања Петровић / Васељенска

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.