За 10% “опозиција” дозволила Вучићу да ејакулира по њима

0

У дијалогу власти и “опозиције” између осталог договорено да странке и листе добију 30% новца из буџета пре избора у односу на досадашњих 20%.

Kолико заправо кошта данас бити противник владајуће гарнитуре и да ли народ уопште има политичку опцију која би га заступала?! Kао проститутке при заласку каријере задњих година одређене странке, организације и појединци покушавају да се наметну друштву као противници Александра Вучића не би ли од истог извукли одређену количину новца и утицаја.

И ту сад имамо оне који своју козу продају за политички утицај, учешће у одлучивању или власти од локалног преко градског до републичког нивоа. Затим имамо и оне који зарад свог друштвеног утицаја потражују одређене послове, намештање тендера и слично. На крају имамо ове најбројније који за месечну апанажу пристају буквално на све и имају свој јасан ценовник који иде од пар стотина до пар хиљада евра у односу на то да ли морају да клече, гледају Вучића у оци док му љубе међуножје, морају ли да глуме медицинске сестре, струардесе или полицајке док се Ђука, Палма и остала болумента ређа на њима.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мала излазност на претходним изборима и није резултат бојкота већ недостатка оних којима бисмо поверили наше поверење. На данашњој политичкој пијаци све је труло, затровано, гњецаво и отужно, нема ниједне здраве јабуке за коју бисмо се ухватили. Стога морамо мењати све, целокупан систем у коме нормалан, поштен и паметан човек све и да хоће не може да се истакне од олоша, промискуитета и јајара.

Прочитајте још:  Сутра почиње Госпојински пост – најкраћи, али строг као Велики

Флоскуле, узвике, повике, чојство, јунаштво и храброст који наши опозициони лидери показују Вучић решава са 10% више новца него лане, пар минута на националној фреквенцији и скупљањем потписа за кандидатуру на изборима.

Нови људи, нове идеје, слободарски дух, мало више храбрости и мудрости су једино сто може да нас извуче из јавне куће у коју смо претворили државу.

Немања Петровић / Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *