Невакцинисаним људима биће забрањен приступ божићним вашарима у Берлину

0

Невакцинисаним људима биће забрањено да посећују чувене божићне вашаре у Берлину, уз могућност да се уклони чак и могућност давања негативног теста на KОВИД.

Упркос томе што се налазе на отвореном, званичници су за улазак на свечане догађајеодобрили строге услове због којих ће они који нису примили вакцинубити враћени.

„Према стриктном „2Г“ моделу, старији од 12 година морају бити двоструко вакцинисани или опорављени од вируса и биће им онемогућен улазак чак и ако имају негативан тест на Ковид-19“, пише Дејли мејл.

Посетиоци вашара такође морају да носе маскеи да поштују социјалну дистанцу упркос томе што се догађај одржава на отвореном.

И WеихнацхтсЗаубер на Гендарменмаркту и Wеинацхтсмаркт у Ротен Ратхаусу најавили су да ће спроводити најстрожију политику, упркос томе што им је дата опција да буду блажи и да допусте учесницима да дају негативан резултат теста на КОВИД.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Чињеница да се опција давања негативног теста укида крајње је глупа с обзиром на то да вакцинисани људи и даље могу да пренесу вирус.

Такође се илуструје како стварна агенда нема много везе са јавним здрављем и све има везе са присиљавањем на масовно поштовање мера.

Упркос опадајућој ефикасности вакцина, владе широм света намећу сегрегацију у друштвима тако што користе медицински апартхејд како би институционално дискриминисали потлачену мањину (невакцинисане).

Као што смо раније истакли, Аустрија прети да ће увести новозакључавање за невакцинисане ако број заузетих кревета на интензивној нези достигне одређени ниво.

[table id=1 /]



Извор: Самит њуз

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *