Од страха до истине: Дете јој страдало од вакцине, проваксерка променила став ФОТО

0

Фото: Депозитфото

Ово је прича о једној мајци(троје деце) из Америке, која је веровала у мејнстрим бајку о ковид-у, и онда је једног дана уследео шок, који сваког родитеља пробуди из сна. Њено дете(14), које је хтела да заштити вакцином против ковид-а, сада има медицинских проблема, тачније миокардитис.
Читава трансформација једне мајке од про-вакса до професионално информисане разумне особе, документовано је јавно на Twitter-у, где је признала да су је про-ваксери критиковали и блокирали упркос њеном почетном про-вакс ставу.

8. маја 2021.

Мајка, под надимком EmilyJo, описује себе као педагога који верује у науку: „Ја сам учитељица са неколико диплома из научних области. Сво троје моје деце ће бити вакцинисано чим буду у могућности.”

12. маја 2021.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

EmilyJo истиче прву вакцинацију свог детета фотографијом на којој држи своју DCD картицу, са натписом: „Мој четрнаестогодишњак је данас примио прву вакцину против Ковид-а. Тако смо захвални.”

24. јуна 2021.

EmilyJo признаје да је њен син претрпео повреду после примљене вакцине против Ковид-а, тј. након друге дозе Фајзер-а, али је и даље непоколебљива да ће њена два млађа сина добити вакцину када буду испуњавали услове. Она тврди да је њен син и даље “срећан што је вакцинисан”.

“Мој син је био један од “несрећника” и добио је миокардитис након друге дозе. Био је под надзором у болници 3 дана. Не омаловажавам то и не могу се претварати да знам какав је бол осећао. Међутим, питала сам га да ли је и даље сретан што је вакцинисан… Његов одговор је био гласан: “да”, написала је ова мајка.

“Моје двоје млађе деце ће такође бити вакцинисано када буде испуњавало услове. Много се више плашим Делта варијанте и MIS-C.”

Прочитајте још:  Док СПЦ ћути о вакцини и Рио Тинту – Хрватски бискупи: Стоп ковид дискриманацији!



16. јул 2021.

Мајка почиње да сумња да је ризик од миокардитиса много већи него што се то презентује јавности, и почиње да наговештава растуће медицинске трошкове.

„У реду, нисам стручњак. Као родитељ, не мислим да се ризик од миокардитиса и његова тежина не преноси на адекватан начин. Нисам имала појма да “благ” значи 4 дана у болници и посете кардиологу на неодређено време. Другачија тема, претпостављам.”

23. јул 2021.

EmilyJo одговара кориснику Twitter-а који тврди да су вакцине „бесплатне“ и неопходне да би „глупане одржале у животу“. Она признаје да ће њеном сину бити потребне “бескрајне кардиолошке контроле”.

„Морам да платим болнички рачун свог сина и бескрајне кардиолошке прегледе јер је добио миокардитис након вакцинације. То није бесплатно”, написала је она.

24. јула 2021.

про-вакс мајка признаје да су је на Twitter-у напали про-ваксери јер је разговарала о здравственом стању њеног сина које је проузроковано вакцинацијом против Ковид-а, упркос томе што је и сама претходно била велики заговорник вакцинације против Ковид-а.

“Twitter је бруталан”, написала је. “Од почетка сам се залагала за вакцинацију јер верујем да је то начин за контролу ове пандемије. Међутим, када кажем да је мој син добио миокардитис од вакцине против Ковид-а, ја сам блокирана. Жао ми је што АЕ мог сина не одговара вашем плану.”

Прочитајте још:  У Француској од данас вакцинална уместо ковид пропуснице

25. јул 2021.

Трошкови почињу да се гомилају, а ова мајка показује рачуне доктора који представљају врх леденог брега у смислу медицинских трошкова. Она такође почиње да доводи у питање сталну мантру „вакцине делују“ коју промовишу такозвани стручњаци и медији.

„Болнички рачуни мог сина почињу да пристижу због миокардитиса изазваног примањем вакцине против Ковид-а. Ово је само прва од многих и само једна од његових консултација. Претпостављам да ћемо дуговати хиљаде само за решавање акутне фазе миокардитиса”, написала је.

“Ово не узима у обзир његове накнадне посете, Ехо, ЕКГ, магнетну резонанцу, тестове на стрес, нивое тропонина, итд. Веома је обесхрабрујуће што се сигурност вакцине против Ковид-а рекламира јавности на сваком кораку.”

„Али шта када није безбедно? Као у случају мог сина. Ти стручњаци и службеници сада сносе нулту одговорност, финансијску или другу. Терет је сав на нама; физички, психички и финансијски… Ово ми је тако погрешно. Мислим да би требало да се сви запитамо да нешто није баш уреду, без обзира на ваше уверење о вакцинацији.”

27. јул 2021.

Мама која се борила показује фотографију здравственог рачуна свог сина који кошта 2.864 долара и каже да њен син има нову мајицу на којој пише: “Дошла сам ради имунитета и све што сам добила је миокардитис и маска.”

Прочитајте још:  О сигурности вакцине против короне одлучују Вучићеви "стручњаци"

8. октобар 2021.

Мајка је коначно преломила и признаје да је преварена и признаје да се некада “срамила анти-ваксере”. Каже да су је властита животна искуства “понизила” и преобликовала њену садашњу перспективу.

„Признајем, некада сам се срамотила “анти-ваксере”, који су за мене били и они који су оклевали и сматрали све ово глупостима. Мој живот и перспектива су се променили када је моје дете ушло у моју собу са боловима у грудима два дана након друге дозе. Његов АЕ ме потресао до сржи.”

На крају ова веома узнемирујућа прича једне мајке требала би послужити као опомена свим родитељима да добро размисле пре убризгавања експерименталне вакцине против Ковид-а својој деци!

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *