Нема аусвајз али има бибер спреј: Овако се путник у Русији обрачунава са ковид терористима

0

Полиција у руском Казању трага за путником који је јуче кондуктера испрскао бибер спрејом јер му је тражио Кју-Ер код, преносе РИА НОВОСТИ.

Казањски полицајци утврђују идентитет починиоца, који је из бибер спреја попрскао кондуктера аутобуса због провере КР кода, саопштило је Министарство унутрашњих послова Татарстана.

У понедељак је у Татарстану почела да важи забрана путовања без КР кодова за путнике старије од 18 година у градском, приградском, међуопштинском јавном превозу, укључујући метро. Изузетак су путнички такси и међурегионални превоз. Провере спроводе превозници.



„Данас у 10 часова у аутобус на линији 31 ушао је мушкарац, који је, кршећи утврђена правила, одбио да покаже КР код кондуктеру. На молбу да изађе из аутобуса, путник је извадио бибер спреј и прскао кондуктера аеросолом у лице, након чега је истрчао из аутобуса и нестао.“ – наводи се у поруци.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Кондуктер је поднео пријаву полицији. Тренутно полицијски службеници истражују све околности инцидента, идентитет починиоца се утврђује.
У Министарству унутрашњих послова појашњавају да је жртва упућена на лекарски преглед како би се утврдила тежина нанете штете њеном здрављу.

Републички штаб за сузбијање ширења нове инфекције корона вирусом саопштио је да су добили и информације о употреби силе против кондуктера. Органи за провођење закона, како је наведено, раде на идентификацији појединаца и њиховом привођењу правди.

[table id=1 /]



РИА НОВОСТИ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *