“Ниво пакла”: Идеолог путинизма поручио како ће почети светски хаос

0

(фото:Вебтрибуне.рс)

Америка и Кина могу покренути турбулентне токове, које ће бити изузетно тешко зауставити.

Разноликост политичких немира могла би да расте у Кини у будућности, рекао је бивши саветник Кремља Владислав Сурков.

У међувремену, главни добављач немира је Америка са сопственим корпоративним идентитетом, који је толико тражен у свим деловима света. Сурков верује да је стратешка америчка нестабилност веома исплатива и да је за њом феноменална потражња.



Државе надокнађују дивљи дисбаланс свог надреалистичког буџета ирационалном емисијом долара, који одавно није толико новац колико јединица мере финансијске ентропије, вирусом хаоса који се шири планетом пандемијом економских мехурићи, неравнотеже, написао је у свом новом чланку .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А ако се стекне осећај да су обојене револуције и мали поучни ратови прошлост, онда је ово смирење варљиво и крајње опасно. Све ће се вратити чим се системи опусте.

У исто време, етика западних држава врти главе Африканцима, Азијатима и руским евроазијцима. Америчка стратегија је изузетно лепљива и примамљива и изазива радозналост.

Владислав Сурков напомиње да Кина временом може да промени игру, која се већ уздиже изнад света, али се и даље понаша скромно и ствара осећај мира и неспремности да учи друге како да живе.

Ако прислоните уво на Велики зид, можете чути како кључа. Када се унутрашње противречности Небеског царства преплаве, оно ће постати најважнији издавалац хаоса, изазивајући америчко вођство на овој теми“, рекао је Сурков.

Ако „Везув” – Кина почне да еруптира, ко ће бити њена Помпеја, пита се бивши Путинов помоћник. Тешко је предвидети ко ће то бити.

Прочитајте још:  Језеро у Америци „прокувало“: Температура воде расте, мештани криве велику корпорацију

Сурков сматра да ће се Европска унија, са својом лабавом и глупом структуром управљања, прва сломити и постати депонија за одлагање политичког отпада.

Истовремено, Сурков упозорава: Нације се заиста слажу тек када хаос достигне ниво пакла. Минхенски споразуми, и Бечки конгрес, и конференција на Јалти догодили су се на врхунцу крваве апокалипсе.

Ако нема споразума, турбулентне струје које стварају суперземље почињу да се сударају једна са другом, стварајући разорне геополитичке олује. Да бисте избегли такве колизије, потребно је да усмерите сваки ток у посебан канал, – сумира Сурков.

[table id=1 /]



Вебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *