АЛАРМАНТНО: 2620 мртвих беба након вакцинације мајки! А о томе се не прича!? ВИДЕО

0

(Фото ЕПА/ ARSHAD ARBAB)

Смртност фетуса након вакцинације трудница против ковид-19 и даље расте, јер је сада пријављено 2.620 смртних случајева фетуса у VAERS (Систем за извештавање о нуспојавама вакцине).

Када извршимо потпуно исту претрагу у VAERS и изузмемо вакцине против ковида-19, налазимо 2.225 смртних случајева фетуса након СВИХ вакцина датих трудницама у последњих 30+ година.

Тренутно смо на корак да видимо укупно 2.838 забележених смртних случајева фетуса након вакцинисања против ковидА-19, док је годишњи просек забележених смртних случајева фетуса након вакцинације трудница у последњих 30 година у просеку 74 феталне смрти годишње.



Прошлог месеца (октобар 2021.) New England Journal of Medicine је признао да је оригинална студија која је оправдала CDC и FDA у препоруци вакцина трудницама била погрешна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://rumble.com/vn7jzu-1969-fetal-deaths-recorded-following-covid-19-shots-criminal-cdc-recommends.html

Од тада су истраживачи на Новом Зеланду спровели нову студију о оригиналним подацима и закључили:

Поновна анализа ових бројки указује на кумулативну инциденцу спонтаног побачаја у распону од 82 % (104/127) до 91 % (104/114), 7-8 пута више од резултата оригиналних аутора.

CDC и FDA препоручили су вакцине за труднице, иако тачна анализа оригиналних података показује да ће 82 % до 91 % трудница доживети побачај ако је њихово нерођено дете млађе од 20 недеља.

Ипак, CDC и FDA настављају да препоручују вакцинације против ковидА-19, које сада укључују и бустер дозе из Pfizerа и Modernе, што значи да се трудници сада могу убризгати 3 вакцине ковид-19 током трудноће (ако траје довољно дуго).

Од 2.620 смртних случајева фетуса у VAERS након вакцинације ковид-19, 2.015 ових феталних смртних случајева уследило је након Pfizer ињекција, а 689 након ињекција Modernе.

Прочитајте још:  Kомпанија "Јура" жариште Kовид-19, Ниш тражи помоћ државе

Ево видео извештаја са неким веома несрећним језивим примерима шта ове вакцине раде нерођеним бебама:

VAERS је пасивни систем о којем се јако мало извештава. CDC и FDA никада нису спровели студију како би утврдили шта је овај недовољно пријављени фактор, али независни научници јесу, а ми смо раније објавили анализу коју је спровела др. Jessica Rose, која је утврдила да би конзервативни фактор који је недовољно пријављен био X41.

То значи да је до сада вероватно било најмање 107.420 смртних случајева фетуса након вакцина ковид-19. И колико ће од ових жена моћи поново да затрудни?

Како ово није главна вест??

А сада се Шкотска јавља да препозна овај нагли пораст смртности новорођених беба и покренута је истрага како би покушали открити зашто толико новорођених беба умире.

The Hearld у Шкотској извештава а Нулта Тачка је ову вест пренела: Покренута је истрага о порасту смртности новорођених беба у Шкотској. Ограничења контроле и упозорења осмишљена су тако да се тимови за јавно здравље обавесте када се неонатална, мртворођена или друга смртност новорођенчади догоди на неочекивано високим или ниским нивоима које можда нису случајне.

Иако стопа варира из месеца у месец, цифра за септембар – 4,9 на 1000 живорођених – је у рангу са нивоима који су последњи пут виђени касних 1980-их. Јавно здравство Шкотске (PHS), које је једно од тела које тренутно истражује скок, саопштило је да чињеница да је горња контролна граница прекорачена “указује да постоји већа вероватноћа да постоје фактори изван случајних варијација који су можда допринели броју смртних случајева који су се догодили.”

Прочитајте још:  Уједињено Краљевство разматрало обавезу истребљења свих кућних мачака како би се зауставио ковид

Мислите ли да ће ти службеници јавног здравља у Уједињом Краљевству сматрати да су вакцине ковид-19 које се убризгавају трудницама потенцијални узрок?

Озбиљно сумњам у то, али Pfizer и Moderna mRNA вакцине се такође користе у УК, заједно са вакцином AstraZeneca, и чиста је лудост не сматрати да су ове експерименталне вакцине повезане са овом смрћу новорођенчади, а то се требало догодити месецима раније!

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *