Ево како фармакомафија и медијска мафија лажу да би продали још једну дозу вакцине

0

Стоп ковид терору (Фото: Јутјуб)

Вероватно сте већ знали да лажу, али да ли сте знали како?
Боцке против Ковида су уведене скоро одмах након избора 2020.године, а пре тога избори су проглашени ‘безбедним и ефикасним’ од стране птица ругалица у великим медијима у немилосрдној пропагандној кампањи усмереној на амерички народ.

Рекли су вам да верујете стручњацима, науци и подацима. Само вам нису показали неке од података који потпуно уништавају њихову причу о томе да су убоди неопходни или чак „безбедни и ефикасни“.



Наратор: Имате право да знате потенцијалну корист од било које интервенције. На пример, Фајзер је известио да његова вакцина показује ефикасност од 95%. То звучи као да вас штити 95% времена, зар не? Али то заправо није оно што тај број значи. Тих 95% се односи на релативно смањење ризика, али вам не говори колико се ваш укупни ризик смањује вакцинацијом. За то нам је потребно апсолутно смањење ризика. У испитивању компаније Пфизер, осам од 18.198 људи којима је дата вакцина развило је КОВИД-19 у невакцинисаној плацебо групи, 162 особе су га добиле, што значи да је и без вакцине ризик од заразе КОВИД-19 био изузетно низак на 0,88 %, које је вакцина затим смањила на 0,04%. Дакле, нето корист или апсолутно смањење ризика коју вам нуди Фајзер вакцина износи 0,84%. Тај број од 95%? То се односи на релативну разлику између 0,88 и 0,04%. То је оно што они називају смањењем релативног ризика од 95%, а смањење релативног ризика је добро познато да је погрешан број, због чега ФДА препоручује коришћење апсолутног смањења ризика уместо тога, што поставља питање колико би људи одабрало да узме КОВИД-19 вакцине да су схватили да нуде мање од 1% користи?

Прочитајте још:  Творац мРНА ВАКЦИНА ПРОТИВ ВАКЦИНАЦИЈЕ ДЕЦЕ ... „Као родитељ и деда предлажем да пружим отпор и да се борим да заштитим своју децу.“

[table id=1 /]


ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *